Marcela Fota are o relatie speciala cu fiul ei. Acesta nu ii spune niciodata "mama": "Tu esti prietena mea"

/ / Modificat: 2024-02-02
Marcela Fota are o relatie speciala cu fiul ei. Acesta nu ii spune niciodata

 

Marcela Fota este una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara si de petrecere de la noi. Ea nu are doar o cariera de succes, ci si un fiu deosebit, in varsta de 14 ani, cu care dezvaluie ca are o relatie speciala.

Marcela Fota si fiul ei, David, sunt foarte buni prieteni si au o relatie care multora li se poate parea atipica.

Baiatul nu i-a spus niciodata "mama" artistei, fapt pe care unii il considera straniu si nepotrivit.

"Relatia mea cu David este una speciala. Niciodata nu imi spune «mama», imi spune Marci. M-a intrebat intr-o zi: «Auzi, Marci? Ai vrea sa iti spun mama? Mie imi place sa iti spun Marci. Tu ești prietena mea!». Eu, in schimb, trebuie sa ii spun «Da, mami!». Ii spuneam intr-o perioada «da, David». Și atunci mi-a zis ca «nu, tu trebuie sa-mi spui da, mami». Multa lume imi spune «nu te doare capul ca nu iti spune mami?». Nu, niciodata nu mi-a zis. Și are 14 ani jumate. Dar ce crezi? La el in clasa fiecare mama e mama lui Robert, mama lui x, dar eu sunt Marci pentru toata lumea", a povestit artista, in emisiunea Cristinei Siscanu.

Marcela Fota, mama singura dupa ce sotul ei s-a stins prematur

Marcela Fota si-a crescut singura fiul in ultimii ani, dupa ce sotul ei s-a stins prematur din viata. David este o copie fidela a tatalui sau, iar artista are grija ca baiatul sa nu-i simta prea mult lipsa.

L-a crescut exemplar si este dispusa la orice efort de dragul lui. Cum David este deja adolescent, Marcela Fota este pregtita pentru momentul in care ii va prezenta prima iubita sau in care o va anunta ca doreste sa locuiasca singur:

"Sunt foarte pregatita, pentru ca am crescut un barbat independent. Deși ne intelegem din priviri, niciodata nu i-am stirbit din personalitate. L-am lasat mereu sa ia deciziile singur. Sa le ia pe cele corecte, pana in momentul de fata. Sunt pregatita de cand va zice «Marci, de azi vreau sa stau singur sau ea e iubita mea»".

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama si fiu Monden Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre