Prima poza cu chipul fetitei Laurei Cosoi! Este adorabila!

/ / Modificat: 2018-09-12
Prima poza cu chipul fetitei Laurei Cosoi! Este adorabila!

Daca pana acum s-a ferit sa publice poze cu chipul fetitei sale, Laura Cosoi a hotarat sa le faca o surpriza fanilor sai, postand in premiera o fotografie cu micuta Rita, care ieri a implinit 3 luni.

Fetita-Laura-Cosoi

“Azi Rita implineste 3 luni! Suntem tare fericiti si impliniti. Iti multumim Rita ca esti buna si rabdatoare cu noi!”, a scris indragita actrita pe blogul sau, alaturi de imaginea induiosatoare cu fetita proaspat botezata.

Pe Facebook fotografia a primit deja peste 4000 de like-uri, iar fanii actritei nu au putut sa nu remarce ochii incredibil de albastri ai Ritei, comparand-o pe micuta cu un ingeras. "Perfectiunea intruchipata! Ochisorii ei sunt ca niste margelute!", "Wauuu ce ingeras frumos", "Seamana cu mami, frumoasa rau!" si "Wow, bruneta ca tati, ochi superbi ca mami! Ingeras frumos!", sunt numai cateva dintre comentariile celor care urmaresc pagina de Faceobok a Laurei.

Botezul micutei Rita a avut loc saptamana trecuta, intr-un cadru tranditional, de-a dreptul feeric, care i-a facut pe invitati sa se simta ca parte dintr-o poveste.

botez-fiica-laura-cosoi

botez-rita

"Petrecerea a fost organizata in aer liber, intr-un cadru traditional, care ne-a facut sa ne simtim ca acasa. exista o frumusete a simplitatii vietii prin care sunt celebrate lucrurile care conteaza cu adevarat. Iar lucrul acesta il simte fiecare om in inima lui. De-asta ne-am simtit bine impreuna, asa ca am petrecut de la pranz si pana a doua zi […] Ne-am bucurat ca toata lumea s-a simtit bine, iar Rita parea foarte multumita de prima ei petrecere […] Suntem binecuvantati cu ea si recunoscatori ca povestea noastra impreuna se scrie atat de frumos” , a scris Laura Cosoi pe blogul ei personal.

Foto: lauracosoi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre