Roxana Hulpe revine la munca la doar 3 luni dupa ce a nascut. De ce a luat aceasta decizie

/ / Modificat: 2023-04-19
Roxana Hulpe revine la munca la doar 3 luni dupa ce a nascut. De ce a luat aceasta decizie

Prezentatoarea TV Roxana Hulpe revine la pupitrul stirilor de la Pro TV la doar 3 luni dupa ce a nascut. Intr-un interviu recent, vedeta a dezvaluit si motivul care a determinat-o sa ia aceasta decizie. 

"Abia aștept să revin, e locul în care mi-am petrecut ultimii ani și care mi-a adus satisfacții, m-am hrănit cu adrenalina de acolo și informațiile pe care suntem datori să le transmitem mai departe, normal că îmi e dor. Mi-e dor de rutina de dimineață, de colegi și de telespectatori. Am energie bine dozată acum, așa că sunt gata să încep. Am cea mai frumoasă meserie din lume, cea de jurnalist, așa că mi-a lipsit enorm.

Trebuia să o fac și mai devreme, aveam un plan bine făcut, cel puțin teoretic, să nu mă rup complet și mult de serviciu, dar am amânat cu o lună întoarcerea pentru că am vrut să-mi petrec fiecare secundă cu Zora, fetița mea. Acum însă e momentul, asta simt, să mă întorc în locul care completează ceea ce sunt eu. Știrile. E un job de care dacă te rupi pentru mult timp, cred că e complicat să mai țină pasul cu tine și îmi și lipsește", a marturisit Roxana Hulpe pentru TVmania.

Sotul ramane tatic cu norma intreaga 

Roxana Hulpe a marturisit ca sotul ei se va ocupa de fetita, cat timp ea va fi la munca. De asemenea, prezentatoarea TV a dezvaluit si cand va avea loc botezul micutei Rafila Zora. 

"Soțul meu va fi cu normă întreagă la scutece și mâncat sâmbăta și duminica de la 5 la 11. 🙂 Abia aștept să îl văd în acțiune. Cu siguranță o vom avea uneori și pe mama care a promis că își face abonament la avion în weekend-uri. O avem și pe mama lui Bogdan de la Oradea, așa că ne descurcăm, dar în mare parte suntem doar noi doi.

Rafila-Zora are două luni și trei săptămâni, mă minunez de ea clipă de clipă. Acum ne și zâmbește, așa că pare că facem ceva bine. Mama și Bogdan, soțul meu, sunt ajutoarele de nădejde. Bogdan vă sta cu ea și cât timp voi fi eu la știri, sâmbăta și duminica. Am petrecut Paștele la Gilău, la părinții mei, a fost prima călătorie pentru Zora, dar mă bucur nespus că am venit, pentru că tata nu o văzuse și a fost tare emoționantă întâlnirea. Acum, ne pregătim și de botezul care va avea loc la finalul lunii mai. Tot tata va fi cel care o botează, chiar la biserica din Adormirea Maicii Domnului, unde slujește el, la Gilău, și unde am fost și eu botezată, acum 33 de ani”, a mai spus știrista.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamici celebre Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre