Numele special pe care l-a ales Andreea Antonescu pentru fetita ei. Au aparut si primele imagini cu micuta

/ / Modificat: 2023-04-01
Numele special pe care l-a ales Andreea Antonescu pentru fetita ei. Au aparut si primele imagini cu micuta

Andreea Antonescu a decis ca a venit momentul sa le dezvaluie fanilor numele pe care l-a ales pentru fetita ei si sa le faca cunostinta cu micuta. Artista a facut un pictorial emotionant alaturi de fiica ei in varsta de 3 luni si a dat un interviu pentru o revista celebra. Proaspata mamica a vorbit, printre altele, si despre relatia pe care o are cu fetita cea mare, Sienna, si cum a perceput ea nasterea surioarei.

Au trecut mai bine de 3 luni de cand Andreea Antonescu a devenit mama pentru a doua oara, iar fanii ei asteptau cu sufletul la gura sa o cunoasca pe cea mai noua membra a familiei. Artista nu a publicat pana acum fotografii cu ea, nici nu i-a dezvaluit numele, insa acum a simtit ca este momentul sa o prezinte lumii.

Povestea numelui special ales de Andreea Antonescu pentru micuta ei

Fetita cea mica a Andreei Antonescu a primit numele Venice Victoria, unul cu totul special. Artista a povestit, intr-un interviu pentru revista Viva!, ca prenumele Venice ii placea de multa vreme, in timp ce Victoria a fost ales pentru ca micuta reprezinta victoria ei din emisiunea America Express. Artista era insarcinata in primul trimestru la filmari, insa nu stia. A luptat alaturi de Andreea Balan, cu care a facut echipa, si au ajuns pana in finala.

Faptul ca ambele prenume si numele de familie (Vranceanu) ale fetitei au aceeasi initiala nu este deloc intamplator. Vedeta a dezvaluit ca si-a dorit ca fetita sa aiba aceleasi initiale la toate numele, asa cum au si ea si fetita ei cea mare, Sienna Spak.

„Ea este VENICE VICTORIA mea… Azi a aparut revista Viva! pe a carei coperta suntem eu si bebelina, acesta a fost si motivul pentru care nu v-am aratat-o pana acum si nici nu i-am dezvaluit numele. Mi-as fi dorit sa fac acest shooting photo impreuna cu ambele minuni ale mele, insa dupa cum bine stiti, Sienna studiaza in America si nu a putut fi prezenta”, a scris Andreea Antonescu pe retelele de socializare.

In cadrul interviului, artista a vorbit si despre relatia pe care o are cu fiica ei cea mare, dupa venirea pe lume a bebelusei. Sienna locuieste in America, alaturi de tatal ei, iar de Sarbatori a venit in tara, facandu-i o surpriza mamei sale, dupa ce aceasta nascuse. Artista a spus ca a asigurat-o permanent pe Sienna ca relatia dintre ele ramane la fel de speciala si dupa venirea pe lume a lui Venice, iar Sienna a inteles acest lucru. Mai mult, cantareata a programat botezul fetitei celei mici la inceputul verii, pentru a putea fi prezenta si Sienna, care va avea atunci vacanta.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre