Andreea Popescu, probleme la nașterea celui de-al treilea copil: "Doctorul mi-a zis fugi la Urgenta"

/ / Modificat: 2023-04-08
Andreea Popescu, probleme la nașterea celui de-al treilea copil:

Andreea Popescu, fosta dansatoare a cantaretei Delia, a trecut prin momente de panica la cea de-a treia nastere. Proaspata mamica a povestit pe o retea de socializare despre problemele pe care le-a intampinat. 

„Bună dimineața, dragile mele! Ieri toată ziua am avut contracții destul de dese, am fost la biserică și am reușit să mă împărtășesc la Liturghia Darurilor. În timpul slujbei, am stat pe scaun dar contracțiile erau dese și puțin dureroase, dar cu ajutorul lui Dumnezeu m-am împărtășit, așa că pe la ora 19.00 am plecat cu Rareș să mâncăm, dar în tot timpul acesta am început să mă cronometrez și i-am trimis doctorului meu, Andreas Vythoulkas poză cu intervalele. Mi-a zis: "Fugi la urgență!!!".

Ca să scurtez, el nu era venit de la Cluj, a venit cumnata lui, doamna doctor Mădălina Popescu (o minunată). Am vrut să plec, să mă întorc azi mai pe seară, dacă se schimba ceva. Am intrat de urgență în operație, am sângerat, nu se coagula sângele. Dumnezeu a lucrat prin doctorul Andreas și prin mâinile doamnei doctor, că au avut inspirația să mă bage în sala de operații ca apoi să vadă că deja era uterul rupt.

M-am rugat la Sfântul Nectarie și la Sfântul Alexie și pot bucuroasă să îmi țin cea de-a treia minune în brațe. Un băiețel de 3,460 grame, 50 cm și tare frumos, pe nume Alexie", a povestit tare emoționată și mândră, Andreea Popescu, primind imediat mesaje cu felicitari pentru naștere de la o mulțime de vedete și prieteni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Mamici celebre Nasterea prematura

Articole recomandate

Citeste si despre