Eliza, un ajutor de nadejde pentru Adriana Iliescu. Ce face adolescenta pentru mama sa

/ / Modificat: 2023-04-08
Eliza, un ajutor de nadejde pentru Adriana Iliescu. Ce face adolescenta pentru mama sa

Adriana Iliescu, 84 de ani, cunoscuta cea mai batrana mama din Romania, spune ca este foarte mandra de fiica sa, Eliza, care, pe langa rezultatele scolare foarte bune, este si un ajutor de nadejde cand vine vorba despre treburile casnice. 

Eliza are acum 18 ani si studiaza la doua facultati de elita din Capitala, la Litere si la Stiinte Umane. Este o adevarata domnisoara, iar cand mama sa are nevoie de ajutor, Eliza este mereu prezenta pentru a o ajuta la treburi. 

„Suntem bine amândouă, acum urmează să pregătim niște pachețele pentru Paște să trimitem la țară. Așa facem noi în fiecare an. Fetița (Eliza - n.r) este bine cu facultatea, pregătește referate, proiecte și tot așa. Învață! Eliza mă ajută în perioada asta, și la curățenia de Paște, și la ce mai facem de mâncare noi pentru Sărbători. Atunci când este liberă de la învățat. Pot spune că am un ajutor de nădejde în casă”, a declarat pentru Click!, Adriana Iliescu.

„Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamici celebre Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre