Kate Middleton, mesaj emotionant de la o fetita de 8 ani, care a cunoscut-o in timpul propriului tratament impotriva cancerului

/ / Modificat: 2024-03-27
Kate Middleton, mesaj emotionant de la o fetita de 8 ani, care a cunoscut-o in timpul propriului tratament impotriva cancerului

 

O fetita de 8 ani bolnava de cancer i-a transmis un mesaj coplesitor lui Kate Middleton, in contextul in care printesa a fost diagnosticata cu aceasta boala nemiloasa. 

Mila Sneddon a intalnit-o pe Kate Middleton in anul 2021, in timp ce facea tratament pentru leucemie. 

"Va fi curajoasa, pentru ca si eu am fost, si va lupta impotriva ei asa cum am facut-o si eu", a declarat Mila pentru The Mirror. 

Mama tinerei, Lynda, a adaugat pentru publicatie: "Kate este mama, sotie, este tanara, frumoasa, atletica si se confrunta cu aceasta perioada grea. Asta arata ca cancerul nu discrimineaza, poate afecta pe oricine si in orice moment. Ii dorim o recuperare pasnica si rapida".

Intr-o postare impartasita pe X (fostul Twitter), Lynda a sustinut-o pe printesa Kate, scriind:

"Transmitem dragostea noastra, sprijinul si urarile de bine pentru William, George, Charlotte si Louis, si ii dorim lui Catherine o recuperare rapida si linistita #YouAreNotAlone".

Alaturi de mesajul ei, Lynda a postat o fotografie cu fiica ei vorbind cu Kate in timpul primei lor intalniri din mai 2021 la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, Scotia.

Kate si Mila s-au imprietenit dupa ce micuta a participat la proiectul fotografic Hold Still al familiei regale in 2020. Atunci, ea a fost vazuta intr-o fotografie separata de familia ei in timp ce facea chimioterapie pe fondul pandemiei COVID-19.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boala kate middleton William si kate

Articole recomandate

Citeste si despre