Mama lui Kate Middleton, Carole, distrusa de vestea ca fiica sa are cancer: "Si ea va avea nevoie de sprijin"

/ / Modificat: 2024-03-24
Mama lui Kate Middleton, Carole, distrusa de vestea ca fiica sa are cancer:

 

Carole Middleton, mama prințesei Kate va avea si ea "nevoie de liniște" după ce și-a văzut fiica iubită povestind lumii despre lupta ei împotriva cancerului, a dezvăluit un expert regal.

Viitoarea regină a frânt inimile tuturor vineri seara, când a împărtășit cu curaj vestea diagnosticului de cancer. Medicii au descoperit că boala era prezentă atunci când Kate a fost supusă unor teste postoperatorii în urma unei intervenții chirurgicale abdominale majore la începutul acestui an. Ea urmează acum un tratament preventiv de chimioterapie cu ajutorul unei echipe medicale "uimitoare".

Aplaudată călduros pentru "curajul" și îndrăzneala ei de către regele Charles, Kate a filmat miercuri, la Windsor, mesajul sfâșietor. 

Ea purta un pulover casual cu dungi și blugi, așezată pe o bancă înconjurată de flori de primăvară, când le-a spus cu curaj celor afectați de cancer "nu sunteți singuri".

Expertul regal Jennie Bond a îndemnat publicul să își exprime compasiunea față de mama devastată a lui Kate, Carole, care a trebuit să privească în timp ce internauti frenetici ai conspirației scriau online afirmații crude despre fiica ei.

Bond, fost corespondent regal al BBC, a declarat pentru The Mirror: "Ar trebui să ne gândim și la o altă mamă, la Carole Middleton. Poate că Catherine are 42 de ani, dar este încă fetița lui Carole, iar să o vezi trecând prin asta și să reziste la presiunea intimidării pentru a da explicații trebuie să fi fost disperat de supărător".

Se știe că Kate și Carole au o legătură strânsă, iar sursele spun că mama prințesei a sprijinit cu aviditate familia în spatele scenei. Părinții lui Kate, Carole și Michael, locuiesc la o distanță scurta de casa lui Kate și William, iar bunicii și-ar fi ajutat ginerele cu îndatoririle legate de școală, în timp ce Kate s-a recuperat după operație.

Dezvăluind influența liniștitoare pe care Carole o are asupra familiei, Bond a adăugat: "Ea a fost, fără îndoială, un turn de putere și o prezență reconfortantă pentru copii, dar și ea va avea nevoie de sprijin."

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boala kate middleton William si kate

Articole recomandate

Citeste si despre