Paula Seling are o fetita adoptata. De ce a tinut secret acest lucru timp de sase ani

/ / Modificat: 2022-12-24
Paula Seling are o fetita adoptata. De ce a tinut secret acest lucru timp de sase ani

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani, cantareata a preferat intotdeauna sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor si sa le arate fanilor doar ceea ce are legatura cu muzica. Asa se face ca foarte putina lume stia ca vedeta este mama unei fetite pe care a adoptat-o in urma cu sase ani si pe care a decis sa o prezinte publicului abia acum.

Cantareata este foarte discreta cu privire la familie si nu a dorit sa dea prea multe detalii nici in momentul in care casnicia ei s-a incheiat, dupa 17 ani. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu cu Radu Bucura, cei doi sunt in continuare la fel de implicati in viata fetitei lor, pe care artista a decis sa o prezinte publicului chiar in prag de Sarbatori.

Paula Seling a dat un interviu pentru revista Viva! si a facut un pictorial impreuna cu fetita ei, care acum are 9 ani. Artista a explicat si motivul pentru care a tinut totul secret pana acum. Ea a spus ca si-a dorit ca fetita sa se acomodeze cat mai bine in noua ei familie si sa nu aiba parte de presiune mediatica. Acum, fetita a spus ca este pregatita sa afle lumea despre ea, iar mama ei a tinut cont de dorinta micutei si a prezentat-o publicului.

„Elena este in familia noastra de sase ani. Schimbarea vine doar in prezentarea ei in fata publicului. Am considerat important, pana acum, sa ne dam timp de a se aseza toate in familia noastra, de a creste si de a fi suficient de matura incat sa decida singura daca vrea sau nu sa apara in viata publica. In ultima perioada, s-a exprimat mai des ca doreste sa afle lumea despre ea. Si, iata, fata noastra superba a crescut si ne bucuram enorm de Elena!”, a declarant Paula Seling.

Artista a marturisit ca singura sa prioritate a fost echilibrul Elenei:

„Nu m-a interesat daca oamenii ma vorbesc sau isi pun intrebari la intalnirea cu noi, iar singurul lucru important, pentru mine, era echilibrul Elenei si starea ei din fiecare zi. Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor si talentat in tot ce isi propune. M-a uimit evolutia ei, felul in care relationeaza cu ceilalti copii, spiritul de lider si dorinta ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm si am sentimentul ca Dumnezeu ne-a pregatit, pentru venirea ei, de mult timp”

Decizia de a fi prezentata publicului a fost luata impreuna cu tatal Elenei:

„I-am explicat ca am asteptat ca ea sa fie suficient de matura incat sa nu o afecteze nimic, totodata, din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam sa fiu sigura ca este decizia ei de a fi cunoscuta public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu cateva saptamani in urma, a venit la mine si mi-a spus: „Mami, sunt pregatita sa afle lumea despre mine!”. I-am spus asta tatalui ei si, impreuna, am decis ca, dupa sase ani de cand Elena a stat ascunsa de vorbele lumii, este suficient de matura sa treaca prin aceste lectii puternice de viata”, a povestit Paula Seling.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie copii

Articole recomandate

Citeste si despre