Monica Gabor ar fi adoptat un copil si l-ar fi dus inapoi la orfelinat a doua zi

/ / Modificat: 2024-02-05
Monica Gabor ar fi adoptat un copil si l-ar fi dus inapoi la orfelinat a doua zi

 

Monica Gabor locuieste de ani buni peste Ocean, acolo unde si-a refacut viata dupa divortul de Irinel Columbeanu. Aceasta formeaza un cuplu cu afaceristul de origine asiatica Mr. Pink si isi cresc impreuna copiii, respectiv pe Irina si pe baiatul afaceristului.

Putini stiu insa ca, in urma cu 10 ani, Monica a incercat sa adopte un copil, insa a renuntat la idee dupa doar o zi. In anul 2014, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a luat de la casa de copii un baietel, insa l-a dus inapoi dupa numai o zi.

Dupa ce a divortat de Irinel, Monica a emigrat in SUA, pentru o viata mai buna. Fiica ei a ramas cativa ani in grija fostului sot, in Romania, inainte ca Monica sa obtina acordul fostului afacerist de a o lua acolo.

In anul 2014 s-a aflat ca vedeta a incercat sa isi mareasca familia, adoptand un baietel. A facut toate demersurile necesare, iar copilul de trei ani a ajuns in casa ei.

Dupa doar o noapte petrecuta acasa la Monica Gabor, baietelul a fost dus inapoi de catre aceasta, pe motiv ca nu s-a adaptat in familie. Copilul a plans toata noaptea si a tinut-o treaza pe vedeta, iar aceasta a renuntat la ideea de a-l integra in familie si a-i oferi un viitor mai bun.

Situatia a fost relatata si de catre presa straina. Daily Mail a scris despre acest subiect, citand un om de afaceri care se ocupa de o organizatie caritabila ce ajuta orfanii.

Acesta a declarat presei straine ca Monica a vrut sa petreaca un weekend cu baietelul pe care urma sa-l adopte, insa acesta nu s-a acomodat in familia ei. Procesul de adoptie a fost oprit, pentru ca Monica nu si-a mai dorit copilul si nu a vrut sa mearga mai departe.

„Monica Columbeanu, in varsta de 26 de ani, care e prietena cu Paris Hilton, a jurat sa ii ofere lui Alex Gabriel, in varsta de trei ani, o viata in care sa nu duca lipsa de nimic. Dar ea l-a dus inapoi la orfelinat dupa ce a petrecut doar o noapte la conacul ei, se pare ca din cauza ca plansul lui nu o lasa sa se culce”, scrie in articolul Daily Mail.

„Stefan Cristofor, un om de afaceri din Bucuresti care conduce o organizatie caritabila de ajutorare a orfanilor impreuna cu fiica sa Mihaela, a confirmat ca ei au aranjat intalnirea dintre Monica si Alex. Mihaela a declarat: «Monica a vrut sa petreaca un weekend cu baiatul pe care dorea sa-l adopte. Dar copilul nu se putea adapta»”, a mai notat publicatia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie copii

Articole recomandate

Citeste si despre