Daciana Sarbu, despre frica uriasa pe care a avut-o cand a adoptat-o pe micuta Maria: "E o lectie pe care am primit-o"

/ / Modificat: 2023-12-11
Daciana Sarbu, despre frica uriasa pe care a avut-o cand a adoptat-o pe micuta Maria:

Daciana Sarbu si-a deschis sufletul si a vorbit despre cum a decurs procesul de adoptiei a micutei Maria, dar si cum s-a acomodat fetita in noua sa familie.

Invitata in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la Kanal D, sotia lui Victor Ponta a marturisit ca s-a confruntat cu numeroase frici in momentul in care Maria a venit in familia lor. 

Daciana a dezvaluit ca a avut sentimente puternice, pe care nu le experimentase pana in acel moment. 

A fost nevoie de multa intelegere pentru ca Maria sa isi gaseasca linistea si bucuria in noua sa viata. 

„Noi am pornit pe acest drum asumandu-ne ca ne vom trai alaturi de ea toate traumele prin care a trecut si asa se creeaza legatura. (…) Adaptarea este foarte grea de ambele parti, pentru ca nu te astepti la atata furie, la atata durere si nici nu te astepti sa oglindeasca in tine lucruri pe care, nu stiu, ori nu le stiai, ori n-ai vrut sa le vezi si acum, iata, se pun pe masa, toti isi pun suferintele si le tratam impreuna”, spune Daciana Sarbu in cadrul interviului realizat de Denise Rifai.

„Maria a scos din mine frici foarte multe"

Daciana Sarbu a marturisit ca avut o mare teama in momentul in care a adoptat-o pe Maria, in urma cu trei ani, dintr-un centru de plasament. Cea mai mare teama a fost aceea ca nu va reusi sa fie o mama buna.

„Maria a scos din mine frici foarte multe. Frica aceea ca nu pot fi o mama buna. Si, da, au fost momente cand am simtit ca nu pot fi o mama buna. Si le-am depasit impreuna cu ea si cu cei din familie, bineinteles, ca am fost o echipa inca de la inceput (….) E o lectie pe care am primit-o de la Maria ca lucrurile nu se intampla cat de repede vrei tu”, adauga Daciana Sarbu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie copii Vedete adoptii

Articole recomandate

Citeste si despre