Ce face si cum arata acum Sorina Sacarin, fetita din Baia de Arama adoptata de o familie din SUA. Micuta exceleaza la scoala si canta la pian

/ / Modificat: 2023-10-18
Ce face si cum arata acum Sorina Sacarin, fetita din Baia de Arama adoptata de o familie din SUA. Micuta exceleaza la scoala si canta la pian

Cazul Sorinei Sacarin a creat o mare controversa in anul 2019, cand a fost adoptata de o familie din SUA. Viata micutei s-a schimbat radical de atunci. Ea are note excelente la scoala, canta la pian si la vioara si are parte de o educatie aleasa. 

Sorina avea 8 ani cand a fost luata de autoritatile romane din casa asistentului maternal din Mehedinti. Cazul ei a starnit revolta la acea vreme, din cauza modului brutal in care a actionat la acea vreme procurorul de caz, care practic a smuls-o pe fetita din caminul in care locuise. 

Sorina si drumul spre un viitor stralucit 

Nici familia din SUA care a adoptat-o pe Sorina nu a scapat de critici la acea vreme. Cu toate acestea, viata Sorinei este acum schimbata total. Se bucura de dragostea parintilor adoptivi si de caldura unei familii care a facut tot ce i-a stat in putinta sa ii ofere o educatie si sa se dezvolte armonios.

Daca atunci cand a ajuns in sanul familiei adoptive Sorina avea un retard cert in dezvoltarea fizica, emotionala si, mai ales, educationala, este acum, la 12 ani a recuperat tot si este un copil normal, chiar cu rezultate excelente. 

„Familia acuzata ca a rapit brutal copila de la familia asistentilor maternali … imi timite de aproape 4 ani, luna de luna fotografii, filme, diplome despre evolutia Sorinei.

Fetita care a plecat din Romania, cu un retard cert in dezvoltarea fizica, emotionala si, mai ales, educationala, este acum, la 12 ani (impliniti recent), o adolescenta infloritoare care a recuperat toate intarzierile cu ajutorul parintilor si al sistemului de suport american.

Invata foarte bine, canta la pian si vioara, iar pe 17 mai va avea un nou concert. Are un camin adevarat, o familie de care, in baza readoptiei conform legii americane, nu o mai poate desparti nimeni.” a scris Dogioiu pe SpotMedia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita Adoptie copii Familie adoptiva

Articole recomandate

Citeste si despre