“N-o mai tine in brate, ca asa o obisnuiesti”! Mesajul care a facut-o pe iubita lui Codin Maticiuc sa-si piarda cumpatul

/ / Modificat: 2023-04-26
“N-o mai tine in brate, ca asa o obisnuiesti”! Mesajul care a facut-o pe iubita lui Codin Maticiuc sa-si piarda cumpatul

La inceputul lunii octombrie, Ana Pandeli si Codin Maticiuc au devenit parinti pentru a doua oara. Cei doi sunt extrem de fericiti si posteaza frecvent imagini cu mezina familiei pe retelele de socializare.

Recent insa, Ana a fost criticata pentru pentru modul in care isi creste copiii. Aceasta a rabufnit si si a tinut sa le transmita un mesaj clar celor care isi permit sa-i dea astfel de sfaturi. Ana Pandeli a fost vizibil deranjata de comentariile facute de unii internauti, in special de cei care i-au spus, referitor la mezina familiei.

Iubita lui Codin Maticiuc a rabufnit dupa ce a fost criticata pentru modul in care isi creste copiii. Codin Maticiuc si Ana Pandeli au impreuna doua fiice, pe Smaranda si Ilinca. Din relatia anterioara, iubita lui Codin Maticiuc mai are un baietel. De curand, tanara mamica a fost criticata in mediul online pentru modul in care isi indeplineste rolul de parinte, iar aceasta nu a stat prea mult pe ganduri si le-a dat replica internautilor.

Iubita lui Codin Maticiuc a rabufnit dupa ce a fost criticata pentru modul in care isi creste copiii. Internautii i-au spus  “N-o mai tine in brate ca asa o obisnuiesti”.  

Raspunsul dat de Ana Pandeli internautilor

 Ana Pandeli a fost vizibil indignata de comentariul fara sens, primit de la internauti si le-a dat urmaritorilor un raspuns pe masura.

„N-o mai tine in brate ca asa o obisnuiesti. Perfect atunci, ca eu as trai doar cu ea in brate si pare ca nici ea nu este mai fericita in alt loc”, a scris Ana Pandeli in descrierea fotografiei.

Ulterior, Ana Pandeli a mai postat o fotografie cu fiica ei alaturi de urmatorul mesaj: „Singura nefericire a diminetilor e ca nu am 6 maini”.

FOTO: tvmania.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Codin maticiuc Codin maticiuc fetita Codin maticiuc tatic

Articole recomandate

Citeste si despre