Smaranda l-a uimit pe Codin Maticiuc din nou. La ce i-a dat clasa micuta

/ / Modificat: 2023-08-28
Smaranda l-a uimit pe Codin Maticiuc din nou. La ce i-a dat clasa micuta

Smaranda, fiica cea mare a lui Codin Maticiuc, ii calca pe urme tatalui sau. Fetita in varsta de 4 ani se pare ca a mostenit talentul actoricesc al tatalui sau, iar in curand isi va face debutul intr-un film pentru copii. Daca pana acum Codin Maticiuc a cochetat cu lumea cinematografica atat din postura de actor, cat si de producator, si a bifat deja cateva aparitii in filme si seriale, in curand si fiica lui va aparea intr-un film.

Codin Maticiuc a povestit, intr-un interviu pentru EGO.ro, ca Smaranda este foarte isteata si retine replicile extrem de repede. Fetita i-a dat clasa tatalui ei, dupa cum a spus acesta, extrem de mandru:

„Anul acesta a jucat si ea in primul ei film. Gasca Zurli face un film si a fost in filmul lor. Totul a fost perfect. Ea e perfecta. Deci a jucat si ea in primul ei film. Fratele ei joaca in Miami Bici 1 si 2, asa ca si ea joaca in Gasca Zurli, e nebunie cu noi”, a spus actorul

.Codin si iubita lui au impreuna doua fetite, pe Smaranda si pe Ilinca. Cei doi il cresc impreuna si pe baiatul iubitei lui Codin dintr-o relatie anterioara. Pustiul a jucat in filmele produse de Codin si Bromania, Miami Bici 1 si 2, dupa cum a spus tatal sau. Filmele au o poveste speciale, pentru ca au fost filmate in Statele Unite ale Americii, in perioade importante din viata lui Codin. Primul film a fost produs in timp ce acesta astepta sa se nasca Smaranda, fetita lui cea mare. Aceasta s-a nascut pe pamant american, chiar dupa ce s-au incheiat filmarile la Miami Bici 1. Si Ilinca, mezina familiei a venit pe lume tot pe taram american, tot in perioada in care tatal ei filma acolo, de data aceasta pentru pelicula Miami Bici 2.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Parinti copii Tata copii Codin maticiuc fetita

Articole recomandate

Citeste si despre