Codin Maticiuc, mandru de soacra lui. Doamna Paula este florareasa: "Am venit sa-i spun La multi ani"

/ / Modificat: 2024-03-12
Codin Maticiuc, mandru de soacra lui. Doamna Paula este florareasa:

 

Codin Maticiuc este un familist convins de cand a cunoscut-o pe Ana Pandeli. Este tare mandru de familia lui, dar si de doamna Paula, soacra sa, care este florareasa in Bucuresti. 

Zilele trecute, pe 8 Martie, Codin Maticiuc si-a vizitat soacra la florarie si a prezentat-o tuturor. A marturisit ca o apreciaza foarte mult pe mama iubitei sale. 

„Sunt cu cea mai tare soacra din lume, cu soacra mea, de 8 martie”, a spus Codin Maticiuc, care s-a filmat alaturi de doamna Paula. Cu zambetul pe buze si basmaua pe cap.

„Am venit sa ii spun «La multi ani» fara nicio floare pentru ca flori vinde ea, sa intelegeti. Puteti sa veniti in orice zi, nu doar de 8 martie, sa cumparati flori. Soacra mea e cea mai tare. Nu doar ca nu ii aduc flori, nici macar nu cumpar flori de la ea pentru ca nu ma lasa. Deci, eu daca trebuie sa iau flori de la cineva, iau din alta parte ca ea nu imi ia banii”, a spus Codin Maticiuc in filmuletul postat pe TikTok.

„Nu e bine, nu e bine asa. Eu te-am chemat aici, sa iei de la mine”, a fost replica soacrei.

„Ea ma cheama sa iau gratis, ceea ce nu e in regula. Asa ca nu iau flori, nici nu ii aduc flori ca na, cum sa aduci flori la florareasa?”, a adaugat Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc si Ana Pandeli au impreuna doua fetite, pe Smaranda si pe Ilinca, dar si un baiat din prima relatiei a Anei.

"M-am nascut intr-un apartament cu igrasie" 

Acum cateva luni Codin Maticiuc a impartasit detalii despre copilaria sa. Desi a devenit cunoscut ca fiind un copil de bani gata, el sustine ca, cel putin in primii ani de viata, lucrurile nu au stat chiar asa. El s-a nascut intr-un apartament afectat de igrasie, din care s-a mutat ulterior, iar incepand cu varsta de 19 ani, locuieste in acelasi imobil. 

Maticiuc a marturisit ca nu a avut o relatie prea buna cu scoala, afirmand ca nu i-a placut niciodata "in sensul sau propriu", si ca parintii sai nu au reusit sa-l motiveze sa invete. 

"Ideea este ca eu m-am nascut intr-un apartament in Dristor, un apartament cu igrasie si nu cine stie ce, intr-un bloc de 10 etaje. A reusit tata sa i se repartizeze de la munca – el era la Ministerul Comertului Exterior si i-au repartizat alt apartament, mult mai OK, in Aviatiei, unde m-am mutat din clasa a doua, pe la 8 ani. Si de la 8 ani pana la 19 am trait in acest apartament de 3, dupa care 4 camere, dar tot in Aviatiei, nu-ti imagina. De la 19 ani m-am mutat in apartamentul in care in care stau si astazi", a marturisit Codin pentru Viva.ro. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Codin maticiuc

Articole recomandate

Citeste si despre