Codin Maticiuc, impresionat de inteligenta fiicei sale Smaranda. Replica cu care l-a surprins

/ / Modificat: 2024-02-13
Codin Maticiuc, impresionat de inteligenta fiicei sale Smaranda. Replica cu care l-a surprins

 

Codin Maticiuc este un tatic foarte implicat in cresterea si educatia celor doua fiice. Este mereu alaturi de ele, iar cu fiica sa Smaranda petrece foarte mult timp. Recent, acesta s-a aratat impresionat de inteligenta fiicei sale, in varsta de 4 ani. 

Ca orice tata mandru, a povestit pe retelele de socializare cat de mandru este de fiica lui si a marturisit ca a fost profund impresionat de reactia pe care a avut-o Smaranda in timp ce se uita la un film de animatie. 

„Smaranda in timp ce se uita la o animatie in care niste umbre infricosatoare lucrau pentru un personaj negativ: «Recunosc, nu-mi place cum arata creatura aia, dar daca m-ar sluji una, mi-ar placea» 4 ani si 10 luni”, a scris Codin Maticiuc pe una dintre retelele de socializare.

Actorul povesteste adesea despre fiica sa pe retelele de socializare, care reuseste sa il surprinda mereu cu replicile sale. 

„Smaranda – patru ani si zece luni in timp ce mama ei o culca: 

– Uite, haide sa-ti spun ce cred eu… Pot, mama?

 – Poti, iubito. 

– Cred ca oricat de proasta ar fi o zi, oamenii care se iubesc, noaptea la culcare isi cer iertare si isi spun cat de mult se iubesc. Asta vroiam si eu sa-ti zic. (abia la 5 ani o sa foloseasca doar «voiam»). 

Smaranda, actrita de la 4 ani 

Fetita cea mare a lui Codin Maticiuc si-a facut debutul in cinematografie si familia sa este extrem de mandra de reusita ei. „Superpietonii Zurli” este un film pentru copii dupa regia lui Catalin Dascalu si Mirela Retegan.

„Ma cunosc destul de bine cu Mirela Retegan, avem si multe lucruri pe care le-am facut impreuna, proiecte pe care le gandim, o stie pe Smaranda, merge la toate concertele. De cate ori putem, luam rand cat mai in fata. Cred ca a venit destul de natural propunerea, Mirela stia ca ma ocup cu asta si ca era greu sa stea sa lucreze cu fiecare copil. Daca stia ca parintii cat de cat sunt in zona asta, hai si parintele, hai si copilul si a fost mai usor”, a povestit Codin Maticiuc.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Codin maticiuc fetita Copii Inteligenta copii

Articole recomandate

Citeste si despre