Codin Maticiuc a publicat prima fotografie cu mezina familiei. Micuta a implinit 6 luni

/ / Modificat: 2023-04-14
Codin Maticiuc a publicat prima fotografie cu mezina familiei. Micuta a implinit 6 luni

Codin Maticiuc este cel mai fericit tatic. De 6 luni, traieste la patrat bucuria de a avea fetita. Smaranda si Ilinca, cele doua fiice ale sale, il fac in fiecare zi sa zambeasca, impreuna cu fratele lor mai mare. Codin nu se sfieste sa isi exprime public sentimentele fata de copiii sai, iar recent a publicat prima fotografie in care i se vede chipul celei mai mici dintre fetite.

Ilinca a implinit 6 luni, iar tatal ei le-a facut cunostinta cu ea celor care il urmaresc in mediul online.

„6 luni face astazi fata mea si conform intelegerilor abia de azi am si eu voie s-o postez, asa ca pregatiti-va, o voi face puternic. Ilincuta, fata mea/De Tonitza mai traia/Doar pe tine te picta”, a scris actorul in dreptul fotografiei cu micuta lui.

Fetita s-a nascut peste Ocean, la fel ca sora ei

Ambele fetite pe care Codin Maticiuc le are impreuna cu iubita lui s-au nascut in Statele Unite ale Americii. Desi s-a speculat ca actorul si iubita lui au mers acolo special pentru ca micutele sa aiba cetatenie americana de la nastere, Codin a declarat recent ca nu a fost deloc ceva planificat.

Nasterile ambelor fetite au avut loc in perioada in care el filma in SUA pentru „Miami Bici” 1 si 2, astfel ca iubita lui l-a insotit si a nascut acolo. Coincidenta face ca Smaranda, prima lor fiica, sa se fi nascut in urma cu 4 ani, cand era in productie primul film „Miami Bici”, in timp ce Ilinca a venit pe lume toamna trecuta, in timpul filmarilor pentru partea a doua. Actorul a vorbit despre cum arata viata lui, cu 3 copii, intr-un interviu acordat recent.

„La al treilea copil ti se da acul peste cap si o iei din nou de la primul. Pentru ca nu te astepti. Cumva volumul de munca, pe care recunosc ca nu-l depun eu, ci nevasta mea, mama mea, mama ei, bona, este foarte mare. E foarte greu. Chiar e. E o diferenta enorma. Intre doi copii si trei este o diferenta enorma. Adica de la doi la trei nu este gen inca unul. Este ca si cum ai mai face 16. Poti sa ai unul, doi sau 18”, a declarat actorul, in urma cu ceva timp, intr-un interviu pentru Ego.ro.

Codin a recunoscut ca iubita lui se implica cel mai mult in cresterea copiilor, el fiind ocupat cu filmari, afaceri si acte caritabile. Se bucura si de ajutorul ambelor bunici si spune ca nu stie ce ar face daca ar trebui sa se descurce singuri.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Codin maticiuc Codin maticiuc fetita Codin maticiuc tatic

Articole recomandate

Citeste si despre