Daciana Sarbu, nevoita sa apeleze la psiholog dupa adoptia Mariei. Ce facea micuta la scoala: "Nu se lucrase cu ea"

/ / Modificat: 2023-06-04
Daciana Sarbu, nevoita sa apeleze la psiholog dupa adoptia Mariei. Ce facea micuta la scoala:

Daciana Sarbu si Victor Ponta au adoptat in urma cu trei ani o fetita. Drumul adoptiei a fost unul greoi, iar adaptarea micutiei la noua sa viata a fost si ea dificila, dupa cum a marturisit recent sotia lui Victor Ponta. 

Mai mult, Daciana Sarbu a dezvaluit ca a fost nevoita sa apeleze la ajutorul psihologilor pentru a o ajuta pe fiica sa Maria sa se adapteze la noua sa viata. 

„A fost cu totul diferit, evident. Am fost si pregatiti, ajutati de psihologi. Dificila a fost adoptarea ei, adaptarea la reguli, relatia cu Irina, sora ei mai mare. Au fost niste etape. Cu scoala a fost dificil, rutina de a sta in banca. Rutina de a invata… O rutina pe care nu o avea. Nu o avea pentru ca nu se lucrase cu ea. Cu rabdare si iubire, totul a mers pe drumul cel bun', a mai spus Daciana Sarbu despre fetita adoptata impreuna cu Victor Ponta, potrivit Fanatik.

Victor Ponta si Daciana Sarbu au adoptat o fetita in decembrie 2020. Au preferat sa tina totul secret luni la rand, iar dezvaluirea a fost facuta de Daciana in cadrul podcastului moderat de Mihai Morar. 

„In momentul in care am luat decizia impreuna cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus ca e pregatit sa ii dea camera lui. Irina a spus ca vrea sa fie fata si sa nu-i dam camera ei. Ea si-a dorit mult o sora si era fericita. Nu stia ce o asteapta exact, dar avand suportul lor lucrurile au mers si mai usor. E nevoie de multa iubire si multa atentie. Trebuie sa fii bine, sa ai in jur oameni care sa te sprijine si poti sa muti muntii. Daca ai un partener care iti da curaj poti. Am luat decizia cand eram toti’, a povestit Daciana Sarbu in podcastul lui Mihai Morar.

Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Psiholog copii Adoptie copii

Articole recomandate

Citeste si despre