Mirela Vaida nu si-a dus copiii la gradinita. Vedeta critica dur autoritatile

/ / Modificat: 2020-09-16
Mirela Vaida nu si-a dus copiii la gradinita. Vedeta critica dur autoritatile

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1,  a decis sa nu isi trimita copiii la gradinita pentru ca nu este convinsa ca acestia sunt in siguranta. 

Nu i-am trimis la gradinita pentru ca am tot urmarit ce s-a intâmplat in ultimele doua saptamâni și pare ca ne-a luat pe nepregatite tot ce s-a intâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generala și, aseara, eu impreuna cu sotul meu am decis sa nu ne trimitem copiii la gradinita pentru ca pe noi nu ne-a convins orice autoritate publica ca ei (n.r. copiii) vor fi in siguranta', a afirmat Mirela Vaida.

De asemenea, prezentatoarea TV sustine ca autoritatile nu s-au tinut de promisiunile facute. 

„Eu copiii nu ii am la o gradinita privata, ci la una de stat intr-o comuna din judetul Ilfov. Din lipsa de bani, ca intelegem ca nu sunt bani niciodata, mai ales acum in pandemia asta care ne-a luat total pe nepregatite, noi nu avem un asistent medical care sa trieze copiii la intrare.

Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici maștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici macar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele conditii de siguranta', a mai adaugat Mirela Vaida.'

Sursa: viva.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre