Mihai Morar si-a botezat fetita. Ce nume rar a mai primit micuta Roua

/ / Modificat: 2019-09-30
Mihai Morar si-a botezat fetita. Ce nume rar a mai primit micuta Roua

Zi speciala in familia lui Mihai Morar. Prezentatorul si sotia sa si-au botezat fetita, pe micuta Roua. Evenimentul special a avut loc duminica, 29 septembrie, atunci cand este sarbatorita si Ziua Inimii.

Mihai Morar a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de sotia sa si de cele 3 fiice.

"Azi, de Ziua Inimii, se boteaza Roua," a transmis prezentatorul. "Roua, esti binecuvantare. Iti multumim. Cu dragoste, Mara, Cezara, Gabriela, Mihai," a mai scris acesta.

Cum o mai cheama pe fetita cea mica a lui Mihai Morar

botez1

Prezentatorul a dezvaluit si cel de-al doilea nume pe care l-a ales pentru mezina familiei. Este un nume special si rar intalnit, la fel ca primul. Pe micuta o cheama Roua Ilia.

botez2

Mihai Morar i-a dedicat si cateva versuri fetitei lui, pe care le-a imprimat si pe canile de la botezul acesteia. Dupa ce micuta a venit pe lume, proaspatul tatic i-a scris cateva versuri prin care a anuntat si numele pe care il va purta:

"Sa fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dura / Fiindca e singura si n-o primim pe-a doua. / Dintr-un ocean, tu nu esti doar o picatura, / Tu esti oceanul dintr-o picatura. Tu esti ROUA!," scria Mihai Morar dupa nasterea celei de-a treia fiice.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai morar Mihai morar tata a treia oara

Articole recomandate

Citeste si despre