Mihai Morar, prima oara la radio cu fetita lui. Cat de adorabila e Roua si ce a raspuns la intrebarea „Cat castiga tati?”

/ / Modificat: 2023-04-27
Mihai Morar, prima oara la radio cu fetita lui. Cat de adorabila e Roua si ce a raspuns la intrebarea „Cat castiga tati?”

Mihai Morar se mandreste cu 3 fetite superbe si foarte istete. Daca gemenele Mara si Cezara sunt deja adolescente, mezina familiei, Roua, este la varsta la care invata pe zi ce trece mai multe lucruri noi. De curand, Mihai Morar a luat-o cu el la radio pentru prima data pe fiica sa cea mica, iar vocea Rouai s-a auzit la ZU. Omul de radio a vrut sa arate tuturor ce simpatica si isteata este fetita lui, iar Roua a reusit sa il surprinda chiar si pe tatal ei cu raspunsul pe care l-a dat la o intrebare.

Desi nu a implinit inca 4 ani, Roua se exprima foarte coerent si nu a fost emotionata deloc atunci cand a trebuit sa raspunda la intrebarile primite de la ascultatori, in studioul de la Radio ZU. Mai intai, Roua a spus ca vrea sa isi faca un podcast, la fel ca tatal ei. Cineva a intrebat cu cine seamana asa de frumusica, iar fetita nu a stat deloc pe ganduri si a raspuns: „Cu tati!”.

Daniel Buzdugan, colegul de radio al tatalui ei, a intrebat-o daca mai vrea un fratior sau o surioara, iar Roua a raspuns categoric ca nu. Micuta a mai spus ca vrea sa mearga la mare in Italia, ca este fana Gasca Zurli si ca la ei in casa nu impune nimeni reguli.

Cireasa de pe tort a venit insa la final. Roua a fost intrebata cati bani castiga tatal ei si a raspuns, fara sa stea prea mult pe ganduri: „4.000 de... kilometri”. Replica i-a amuzat copios pe cei prezenti in platou, dar si pe ascultatorii Radio ZU.

Mihai Morar, alaturi de fiica lui in momente de cumpana

Mihai Morar si familia lui au trecut prin momente dificile in decembrie 2022, cand Roua a fost grav bolnava. Omul de radio a fost nevoit sa renunte la campania „Orasul faptelor bune”, pe care o desfasoara in fiecare am in preajma Craciunului, alaturi de echipa de la Radio ZU, si s-a intors de la Oradea la Bucuresti de urgenta, dupa ce sotia lui a ajuns cu cea mica la spital.

Omul de radio a povestit, intr-un podcast de pe canalul sau de YouTube, ca Roua a contactat o bacterie care i-a ajuns la plamani si a provocat complicatii. A ajuns de urgenta la spital, pentru ca nu raspundea la tratamentul cu antibiotic, iar medicii au decis sa o opereze imediat, pentru a-i drena lichidul de la plamani. Roua a stat in spital 2 saptamani pentru a se recupera, iar familia Morar a petrecut Craciunul la Marie Curie. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar micuta a depasit perioada critica si s-a refacut destul de repede.

FOTO: Facebook

Taguri Mihai morar Mihai morar fetita

Articole recomandate

Citeste si despre