Mihai Morar, scrisoare emotionanta pentru fetita lui cea mica

/ / Modificat: 2019-10-10
Mihai Morar, scrisoare emotionanta pentru fetita lui cea mica

Mihai Morar nu-si mai incape in piele de fericire de cand n-a nascut fetita sa cea mica. Desi mai are o perche de gemene in varsta de 11 ani, prezentatorul a marturisit ca Roua este "noua ordine" din viata lui. Acesta i-a adresat si o scrisoarea speciala, preluata de revista ViVA!

Draga mea,

Traieste cu capul pe umeri. Iubeste cu mana pe inima. Din tot sufletul. Iubeste chiar si cu inima din cap. si, uneori, chiar si cu creierii din inima. Munceste cu ratiunea. Danseaza cu emotia. Danseaza. Canta. Scrie. Picteaza. si nu te lua prea in serios. Joaca-te la orice varsta. Joaca-te frumos.

Sa fii Bine. Sa faci bine. Chiar daca binele se vinde rau. Fugi de rau. Chiar daca raul se vinde bine. Raul se vinde si se cumpara. Binele ramane. si, in definitiv, chiar daca nimeni nu mai crede asta, Binele nu are cum sa nu invinga. Nu rani decat in cazul in care ti-ai vindecat toate ranile. E foarte usor sa ranesti, dar cel mai greu e sa vindeci ranile. Vezi ce faci tu cu viata, nu ce face viata cu tine. Pentru asta, iubeste-te mai intai pe tine. indragosteste-te de tine. Cearta-te cu tine, din dragoste de tine. Greseste, iarta-te si vei invata mai mult din infrangeri decat din victorii. Vei suferi, dar viata este suferinta. Nu-ti fie frica! Iubirea este medicamentul suferintei. Adevarul este lucrul manual al iubirii. Opusul iubirii nu e ura, ci frica. Exista doar doua emotii: iubirea si frica.

fetita morar

A trai in curaj inseamna a trai in iubire. Traieste viata in Iubire. Viata nu iti da intotdeauna ceea ce ii ceri, dar iti va da ceea ce ai nevoie. Nu pune pret pe bunastare. Bunastarea vine atunci cand ti-e buna starea. Ai grija de mintea ta, de corpul tau, de sufletul tau. Stapaneste-le, antreneaza-le, hraneste- le, deopotriva, pe toate trei. Chiar daca vei iesi din zona de siguranta, asta te va face libera. Oamenii, de fapt, vor siguranta, nu libertate. Tu fii libera! Poti visa sa ai o casa. Sau mai multe.

Dar sa nu uiti niciodata de "acasa." Acasa" nu e un loc. "Acasa" e ceea ce iti place tie sa faci cel mai mult pe lumea asta. "Acasa" e ceea ce iubesti si te iubeste neconditionat. Mereu, cand esuezi, te vei putea intoarce "acasa." Iar cand vei avea succes, intoarce-te tot "acasa." Nu pluti pe aripile propriului succes, in cateva zile il va uita toata lumea. Ceea ce conteaza e "acasa." Traieste fain si simplu. Chiar daca fain si simplu e complicat in ziua de azi. Si va fi si mai complicat de maine incolo. Ramai cu picioarele pe Pamant. Dar danseaza cu stelele. Danseaza. Canta. Scrie. Picteaza. Si nu te lua prea in serios. Joaca-te frumos. Mai putin atunci cand iubesti. Ai grija de Iubire. Pentru ca Iubire e tot ceea ce iti pot da.

Neconditionat, al tau tata, Mihai Morar

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai morar Fetita mihai morar

Articole recomandate

Citeste si despre