Lili Sandu a spus ce sex are bebelusul sau. “Nu cred ca mai are un rost sa spun”

/ / Modificat: 2020-03-30
Lili Sandu a spus ce sex are bebelusul sau. “Nu cred ca mai are un rost sa spun”

Lili Sandu (40 ani) traverseaza cea mai frumoasa perioada din viața sa , dupa ce in decembrie a aflat ca va fi mamica pentru prima data. "Este intr-adevar un miracol pentru ca drumul nu a fost usor," declara artista dupa anuntul ca este insarcinata.

Desi la inceput nu avrut sa faca public sexul bebeluslui care se va naste la vara, Lili Sandu s-a razgandit si a dat vestea cea mare pe canalul sau de youtube. Ea si iubitul sau, Silviu Tolu, vor fi parinti de baietel.

"Nu cred ca mai are un rost sa spun ca aceast baietel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate ca undeva mi-as fi dorit sa fie fetita pentru ca poate gandeam superficial.

Ma gandeam ca fetitele sunt atasate de mame, ca le putem imbraca frumos, ca sunt gingase, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu stie exact de ce este un baietel si vreau sa zic ca il iubesc dinainte sa se nasca.

Nu am crezut vreodata ca va exista atata iubire in inima si sufletul meu," a povestiti Lili Sandu intr-un vlog pe youtube.

Lili Sandu, emotii cu sarcina

Lili Sandu a ramas insarcinata pe cale naturala, dupa multe incercari. Ea a povestit ca a trecut prin mari emotii in decembrie 2019, in timpul unei vacante in Italia. A avut o sangerare care a trimis-o direct la urgente, de teama sa nu piarda sarcina. Si s-a intamplat chiar in Ajunul Craciunului, vedeta fiind nevoita sa stea mai multe zile internata.

"Exista riscul unui avort si ma rog sa fie bine...Sunt in ziua Craciunului si ma rog la Dumnezeu sa faca o minune. Cat de mult mi-am dorit copilul acesta," spunea Lili Sandu la momentul respectiv.

Lili Sandu si iubitul sau, Silviu Tolu (28 ani) s-au logodit anul trecut in luna mai, de ziua artistei, dupa o relatie de 4 ani.

Cum s-au cunoscut Lili Sandu si iubitul sau

Cei doi s-au cunoscut in timpul unei vacante la Istanbul, iar diferenta de varsta de 12 ani nu a fost un impediment pentru ei. “Noi nu am simtit diferenta de varsta. Cand altii au pus-o in prim plan, asta m-a facut sa fiu reticienta,” a povestit Lili Sandu despre incepeturile relatiei cu Silviu Tolu. Apoi, acesta a cerut-o in casatorie chiar in orasul in care s-au intalnit prima data.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lili sandu Sex bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre