Fiica lui Liviu Varciu si-a dat demisia de la job. Afacerea cu care vrea sa dea lovitura la 21 de ani

/ / Modificat: 2024-02-17
Fiica lui Liviu Varciu si-a dat demisia de la job. Afacerea cu care vrea sa dea lovitura la 21 de ani

 

Fiica lui Liviu Varciu, Carmina Varciu, in varsta de 21 de ani, este studenta la Facultatea de Jurnalism a Universitatii din Bucuresti. Cu toate ca studiaza jurnalismul, Carmina a renuntat la jobul pe care il avea si si-a concentrat atentia asupra propriei afaceri.

Carmina, rezultatul relatiei dintre Liviu Varciu si Ami Teiceanu, a locuit la Arad alaturi de mama ei pana cand s-a inscris la facultate si s-a mutat la Bucuresti. Desi studiaza jurnalismul, tanara a dezvaluit ca pasiunea ei se indreapta mai mult spre muzica decat spre domeniul jurnalistic. Mai mult, Carmina a demarat propria afacere, producand lumanari handmade cu diverse arome.

Aceste lumanari sunt disponibile pentru vanzare pe platformele sale de social media, precum Instagram si Facebook, precum si intr-o florarie din Arad. Intr-un interviu pentru Fanatik, Carmina a dezvaluit ca a renuntat la pozitia sa anterioara, unde se ocupa de promovarea atelierului Anei Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu.

„Nu mai merg la jobul pe care l-am avut inainte, acum ma axez si imi investesc tot timpul si energia in noua afacere. Si pe care sincer nu o consider munca pentru ca imi place atat de mult tot procesul incat mi se pare chiar terapeutic sa le fac.

Eu impreuna cu partenerul meu si mama lui ne ocupam de tot ce inseamna proiectul DC.candelsandmore. (…) Ai mei ma sustin si ar fi de acord cu aproape orice mi-as propune sa fac. Ma bucura mult ca m-au lasat si ma lasa sa descopar lucruri noi, dar mai ales ca prin toate incercarile mele am ajuns sa gasesc ceva care imi place si chiar imi iese", a marturisit Carmina. 

Carmina a marturisit ca a fost ajutata de parinti financiar pentru a demara afacerea. 

"Din punct de vedere financiar la inceputul afacerii, am fost sustinuti de familie si oamenii apropiati. Dar pe cum inaintam incercam sa depindem cat mai putin de un ajutor financiar din partea oricui si sa ne descurcam singuri. Vrem sa ne dovedim in primul rand noua ca atat timp cat iti doresti ceva, se poate", a povestit tanara in varsta de 21 de ani. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Liviu Varciu

Articole recomandate

Citeste si despre