Liviu Varciu a rabufnit in prima zi de scoala. Ce a patit artistul: „Nu mai este de gluma”

/ / Modificat: 2023-09-12
Liviu Varciu a rabufnit in prima zi de scoala. Ce a patit artistul: „Nu mai este de gluma”

Liviu Varciu a avut mari batai de cap chiar in prima zi de scoala. Artistul s-a trezit dis-de-dimineata pentru a-si duce copiii la scoala, insa cu greu a ajuns la unitatile de invatamant caci a fost o aglomeratie infernala.

A stat zeci de minute in trafic si a rabufnit, varsandu-si supararea pe retelele de socializare. Artistul le-a transmis un mesaj dur celor de la primarie, , subliniind ca intr-o ora si 10 minute a parcurs o distanta de doar 2 kilometri.

„Am glumit, am ras cu acest cartier, dar sa stiti ca nu mai este de gluma. Mi-ar fi placut sa fie aici directorul de vanzari de la Greenfield, primarita sectorului 1, primarul sectorului 2, primarul sectorului 3, primarul sectorului 4, primarul general (…) sau sa aiba si ei copiii la scoala (…) si sa stea si ei asa, uite, cum stam noi”, a spus Liviu Varciu in mediul online, aratand coada de masini in care a ramas blocat.

Ce spune Liviu Varciu despre al patrulea copil

Liviu Varciu are trei copii: o fata in varsta de 21 de ani, dintr-o relatie anterioara, si inca doi copii cu actuala partenera, Anda Calin: Anastasia, in varsta de 6 ani, si un baietel de trei ani. Cu toate acestea, Liviu a marturisit ca este pregatit si pentru un al patrulea copil. 

„Fugitiv ma mai gandesc (n.r. la al patrulea copil), am sclipiri, am o inconstienta si mai spun din cand in cand. (…) Zic sa mai treaca cativa ani si poate, cine stie…Nu am inchis inca maternitatea, adica este acolo!

Mi se schimba doamna la fata (n.r. Anda Calin)! Ca Schimbarea la Fata, nu va mint! Momentan ne e greu, copiii sunt mici, nu mai putem sa mergem in diferite locuri, cu toate ca ii mai lasam pe la mama, pe la soacra. In cursul saptamanii filmez, in weekend am eveniment, sunt cu ei seara, cat mai pot sa ii prind acasa!”, declara Liviu Varciu, potrivit ego.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Prima zi de scoala Liviu Varciu

Articole recomandate

Citeste si despre