Fiica lui Liviu Varciu a disparut din mediul online. Acum s-a aflat motivul

/ / Modificat: 2024-02-03
Fiica lui Liviu Varciu a disparut din mediul online. Acum s-a aflat motivul

Fiica lui Liviu Varciu devenise o prezenta obisnuita la evenimente si in social media, insa de ceva vreme parea sa fi disparut din prim plan. Ce s-a intamplat intre timp cu Carmina Varciu? S-a aflat recent.

Carmina, prima fiica a lui Liviu Varciu s-a mutat in Bucuresti pentru a putea munci mai intens la proiectele sale din mediul online. Nu s-a adaptat prea bine la viata din Capitala si, desi tatal ei ii cumparase un apartament, a decis sa se intoarca sa locuiasca impreuna cu mama sa.

Mai mult, de la o vreme Carmina a disparut fara urma si fara vreo explicatie si din mediul online. Recent, Carmina a dat un semn de viata celor care ii urmaresc activitatea si care pareau ingrijorati de "disparitia" ei.

Carmina Varciu a spus adevarul despre pauza luata: nu a uitat de comunitatea ei din online, ci a lucrat chiar pentru cei care o urmaresc si o apreciaza.

"Imi cer scuze de inactivitatea mea, dar am avut niste saptamani super incarcate muncind pentru afacere. Abia astept sa vedeti ce urmeaza. Promit ca imi reiau activitatea in mod serios", a anuntat Carmina Varciu pe Instagram.

Carmina Varciu intra in afaceri

Carmina nu a crescut langa tatal ei, ci a locuit cu mama sa, la Arad. Relatia ei cu Liviu Varciu nu a fost mereu cea mai buna, insa in ultima vreme sunt foarte apropiati, iar actorul o sprijina in toate activitatile sale.

Acum, Carmina Varciu a pus pe picioare o afacere cu lumanari handmade si spera sa dea lovitura cu acest proiect la care lucreaza de multa vreme:

"Sper din toata inima mea sa va placa. Sa stiti ca tot ce vedeti este handmade si tot ce o sa vedeti (...) Abia astept sa dam drumul la comenzi", a punctat Carmina Varciu.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Liviu Varciu

Articole recomandate

Citeste si despre