Liviu Varciu nu-i mai ofera bani fiicei sale, Carmina. „Am fost niste putori toti”

/ / Modificat: 2024-05-22
Liviu Varciu nu-i mai ofera bani fiicei sale, Carmina. „Am fost niste putori toti”

 

Liviu Varciu a fost generos cu fiica sa, Carmina, cand aceasta s-a mutat in Bucuresti, oferindu-i un apartament si o masina, insa acum a decis sa nu ii mai dea bani de buzunar. 

In prezent, Carmina, care are 21 de ani, locuieste din nou in Arad, unde si-a deschis propria afacere si locuieste cu mama ei. De la 17 ani, Carmina se intretine singura, avand succes ca creator de continut online si manager al unui magazin de lumanari. 

Desi ii asigura toate necesitatile pentru casa, Liviu Varciu considera ca este important ca fiica lui sa isi mentina ambitia si independenta financiara pentru dezvoltarea ei personala si profesionala.

„Da, e independenta! De asta ma bucur foarte tare si o respect si am totala incredere in ea. I-am luat apartament, i-am luat masina, ii platesc tot ce se poate plati la casa numai sa nu imi ceara bani. Si daca nu imi cere bani, eu zic ca sunt realizat cumva si asumat. Daca eu ii platesc lunar niste bani, ii fac un rau, pentru ca noi suntem din neamul «muieti is posmagii», am fost niste putori toti”, marturiseste Liviu Varciu, potrivit ciao.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bani copii Liviu Varciu

Articole recomandate

Citeste si despre