Enrique Iglesias, filmulet alaturi de fetita lui. Cum se joaca starul cu fiica sa

/ / Modificat: 2019-09-25
Enrique Iglesias, filmulet alaturi de fetita lui. Cum se joaca starul cu fiica sa

Enrique Iglesias si Anna Kurnikova au devenit pentru prima oara parinti pe 16 ianuarie 2017, dupa ce au venit pe lume gemenii Lucy si Nicholas.

Mandru tare de copiii sai, cantaretul nu rateaza nicio ocazie de a impartasi cu fanii filmulete si fotografii in care apare alaturi de cei mici. Cea mai recenta filmare il infatiseaza pe Enrique jucandu-se cu fetita sa, Lucy.

View this post on Instagram

😍🚌

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Sep 24, 2019 at 12:44pm PDT

Clipurile au fost pe placul fanilor, care au dat aproape 1 milion de like-uri si peste 15.000 de comentarii. Cei mai multi l-au felicitat si i-au transmis celebrului cantaret ca este cel mai bun tata din lume.

"Lumea mea se invarte in jurul lor, nu ma mai interesează nimic altceva in afara lor. Mi-ar placea sa fiu prieten cu copiii mei, mai ales cand vor ajunge la varsta de 13, 14, 15 ani, insa din ceea ce am vazut eu la prietenii mei si la cei din jur, aceasta este etapa cand copiii pleaca de langa parintii lor. Mi-as dori sa nu vina niciodata acea clipa!," declara Enrique Iglesias anul trecut pentru un post TV.

Impreuna de 18 ani

Anna Kournikova si Enrique Iglesias sunt impreuna de 18 ani, dar nu au de gand sa se casatoreasca. Cei doi doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei "Escape".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Enrique iglesias

Articole recomandate

Citeste si despre