Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit parinti pentru a treia oara

/ / Modificat: 2020-02-11
Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit parinti pentru a treia oara

Enrique Iglesias si Anna Kurnikova au devenit parinti pentru a treia oara. Fratele cantaretului, Julio, a dat vestea fara sa ofere mai multe detalii despre proapatul membru al familiei. "Am devenit unchi," a anuntat acesta fericit.

Fratele lui Enrique nu a vrut, insa, sa dezvaluie si sexul bebelusului. "Este secret," a spus el, adaugand ca "fratele meu este fericit, foarte fericit cu cei trei copii ai sai," scrie elpais.com.

Sarcina a fost tinuta la secret 

Enrique Iglesias nu a avut, inca, nicio reactie dupa vestea data de fratele sau. Celebrul cantaret incearca sa-si tina  viata privata cat mai departe de ochii presei. Dovada si faptul ca s-a aflat abia in urma cu doua saptamani ca Anna Kurnikova este din nou insarcinata. Cuplul a fost fotografiat in timpul unei plimbari cu yacht-ul pe apele din  Miami, cand s-a vazut foarte clar ca sarcina fostei tenismene era una foarte avansata.  

La fel s-a intamplat si la prima sarcina, cand s-a aflat abia dupa ce gemenii au venit pe lume. Cei doi mai au o perche de gemeni - Lucy si Nicholas. Acestia au implinit doi ani in luna decembrie. 

Cantaretul recunostea in urma cu ceva timp ca datorita copiilor sai s-a schimbat foarte mult si ii este foarte greu sa se desparta de ei, atunci cand pleaca in turnee: "Acum ca am copii,  imi este foarte dificil sa calatoresc. Totul se invarte in jurul lor," declara Enrique pentru Telemundo. 

Rusoaica Anna Kournikova si Enrique Iglesias sunt impreuna de 18 ani. Ei s-au cunoscut in 2001, cand fosta tenismena a aparut in videoclipul melodiei artistului spaniol, "Escape."

Sursa: elpais.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Enrique iglesias Anna kournikova Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre