Enrique Iglesias, tata pentru a treia oara. Detaliul care a dat-o de gol pe Anna Kournikova

/ / Modificat: 2020-01-31
Enrique Iglesias, tata pentru a treia oara. Detaliul care a dat-o de gol pe Anna Kournikova

Enrique Iglesias si Anna Kournikova vor fi parinti pentru a treia oara, sarcina fostei tenismene fiind una avansata, scrie revista Hola!

Publicatia a reusit sa le faca celor doi celor doi mai multe fotografii in timpul unei plimbari cu yahtul, realizate cu o camera foto de la mare distanta. Imaginile arata, fara niciun dubiu, ca rusoaica este insarcinata.  

Enrique Iglesias, tata pentru a treia oara

Bebelusul ar urma sa vina pe lume in primul trimestru al anului viitor. Cei doi nu au confirmat, dar nici nu au infirmat vestea. 

Este ceva obisnuit pentru cele doua vedete sa-si tina viata privata de ochii curiosilor. Gemenii cuplului, Nicolas si Lucy, s-au nascut in 2017, fara ca nimeni sa srie ca Ana Kournikova este insarcinata. 

anna gravida

Zvonurile ca fosta tenismena ar fi iarasi insarcinata au inceput incă din luna decembrie, cand familia nu l-a mai insotit pe artist la concertul din Madrid, asa cum se intampla de fiecare data.

Emisiunea de televiziune "Al rojo vivo'" a postului Telemundo a relatat la momentul respectiv ca Anna Kournikova a ramas in SUA, deoarece este insarcinata.  

Rusoaica Anna Kournikova si Enrique Iglesias sunt impreuna de 18 ani. Ei s-au cunoscut in 2001, cand fosta tenismena a aparut in videoclipul melodiei artistului spaniol, "Escape."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Enrique iglesias Anna kournikova Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre