Drama prin care a trecut Sharon Stone – 9 avorturi spontane. Actrita, revoltata de legile care interzic avortul

/ / Modificat: 2022-06-27
Drama prin care a trecut Sharon Stone – 9 avorturi spontane. Actrita, revoltata de legile care interzic avortul

Sharon Stone spune ca a suferit noua avorturi spontane – o experienta pe care o descrie drept o povara din punct de vedere fizic si emotional.

Vedeta din „Basic Instinct” a dezvaluit acest lucru intr-un comentariu care raspunde la o postare pe Instagram a revistei People, saptamana trecuta, centrata pe modul in care dansatoarea „Dancing With The Stars”, Peta Murgatroyd, a suferit mai multe avorturi spontane.

„Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta profunzimea acestei pierderi. Am pierdut noua copii din cauza avorturilor spontane.

Nu este un lucru mic, fizic sau emotional, dar suntem lasati sa credem ca este o problema pe care trebuie sa o suportam, in singuratate si in secret, cu un fel de sentiment de esec. In loc sa primim compasiunea, empatia si vindecarea atat de necesare de care avem atata nevoie.

Sanatatea si bunastarea femeilor, lasate in grija ideologiei masculine, au devenit sever subminate, mai degraba cu ignoranta, precum si violent opresive ca efort”, a scris actrita, profund marcata de tot ceea ce se intampla in aceasta perioada in SUA. 

Sharon Stone si-a dorit foarte mult sa devina mama, insa nu a putut din cauza unei afectiuni genetice a sangelui. Trei dintre sarcinile pierdute au fost intr-un stadiu avansat.

“Pot spune ca am avut trei avorturi spontane la cinci luni si jumatate de sarcina si nimeni nu a avut nicio solutie pentru mine, legat de ce se intampla, de ce mi se intampla asta”, a declarat actrita pentru Insider.

Actrita a adoptat insa trei copii, toti baieti, care acum sunt adulti in toata regula, potrivit NBC News.

Insa de sambata avortul este ilegal in mai multe state, iar interdictiile urmeaza sa se extinda.   

FOTO: libertatea.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Drama mama Avort spontan

Articole recomandate

Citeste si despre