Drama prin care a trecut Patrizia Paglieri cu tatal fiului sau. A renuntat la pensia alimentara ca sa scape de el

/ / Modificat: 2021-11-18
Drama prin care a trecut Patrizia Paglieri cu tatal fiului sau. A renuntat la pensia alimentara ca sa scape de el

Patrizia Paglieri este o mama singura, insa nu regreta deloc asta. Si-a dorit enorm un copil si a fost chiar la un pas sa apeleze la fertilizarea in vitro. Nu a vorbit niciodata despre tatal copilului sau, Francesco, insa intr-un interviu recent si-a deschis inima si a spus intreaga poveste. De ce nu si-a mai dorit sa aiba nicio relatie cu barbatul care i-a daruit un copil. 

„Nu voiam să o iau de la capăt cu un alt bărbat cu care să nu mă înțeleg. Le-am spus și părinților, erau aproape de leșin. Au zis că nu se poate așa ceva, că dacă aude altcineva din familie sau ce va zice lumea… Mi-am spus atunci că primul pe care îl voi întâlni și care să fie un om decent, voi face un copil', a povestit Patrizia la cel mai recent podcast.

Fosta concurentă de la Asia Express a povestit cum l-a întâlnit pe tatăl lui Francesco, un italian, dar și experiențele neplăcute prin care au trecut cei doi: „mă mutasem o perioadă în casă cu el. Eu nu eram îndrăgostită, voiam doar să am un copil. El știa lucrul ăsta. Ulterior, se îndrăgostise de mine și devenise posesiv. Într-o zi, i-am spus că îl iau pe Francesco să mergem la mare în Italia și nu m-am mai întors acasă', și-a amintit bucătarul-șef.

Fiul Patriziei s-a născut în România, însă nu și-a cunoscut tatăl, aflând mai târziu, în adolescență, adevărata poveste despre părintele lui.

Cât timp Francesco era încă copil, amândoi au avut o problemă să iasă din țară din cauza italianului posesiv: „o altă problemă a fost când voia să-și vadă copilul o dată pe săptămână. I-am spus în felul următor: eu renunț să mai primesc pensia alimentară și tu renunți să-l mai vezi pe Francesco. A acceptat, iți dai seama ce tată bun a fost', a mai continuat Patrizia la podcast.

Taguri Drama mama

Articole recomandate

Citeste si despre