De ce i-a pus Adriana Trandafir fiicei sale numele Maria Speranta. Drama care a marcat-o pe actrita

/ / Modificat: 2021-09-27
De ce i-a pus Adriana Trandafir fiicei sale numele Maria Speranta. Drama care a marcat-o pe actrita

Adriana Trandafir si fiica ei Maria Speranta au cucerit inima publicului odata cu participarea la Asia Express. Cele doua sunt foarte placute de public, iar telespectatorii au putut sa o cunoasca mai bine pe fiica actritei odata cu participarea la aceasta emisiune. 

Fiica Adrianei nu are un nume foarte comun, Speranta fiind un prenume pe care rar il intalnesti. Numele tinerei are insa o semnificatie aparte pentru actrita si ascunde o mare drama in spate. 

Adriana Trandafir este mama a doi copii si are o relatie foarte speciala cu ei. Stefan si Maria Speranta ii seamana mult, dar niciunul dintre ei nu i-a calcat pe urme mamei, potrivit DC News. Maria Speranta este studenta la Haga, la Relatii Internationale, iar Stefan este avocat.

Adriana Trandafir a mai fost casatorita odata si are un fiu, pe nume Stefan Bogrea. Artista a divortat in urma cu multe decenii de tatal baiatului, iar, la acea vreme, judecatorul i-a incredintat copilul fostului ei sot. Instanta a considerat ca Adriana n-ar putea avea grija de fiu.

Adriana Trandafir a reusit sa treaca peste aceasta drama din viata ei si si-a refacut viata alaturi de Bogdan, cu care este casatorita de 25 de ani. Maria Speranta s-a nascut din fructul iubiriii lor. 

“Maria i-a adus bucurie si liniste in viata. Chiar daca copiii au stat despartiti, acum sunt buni prieteni, se intalnesc. Adriana e din nou fericita”, au spus apropiatii artistei.

Asadar, venirea pe lume a fiicei ei i-a alinat actritei suferinta si trauma tineretii, de aici si prenumele "Speranta".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Drama mama

Articole recomandate

Citeste si despre