Dragos Bucur, despre copiii pe care nu vrea nimeni sa-i adopte. "Scriau asta pe hartie"

/ / Modificat: 2019-06-25
Dragos Bucur, despre copiii pe care nu vrea nimeni sa-i adopte.

Cazul fetitei din Mehedinti care a fost luata cu mascatii din casa in care a crescut pentru a fi trimisa spre adoptie in Statele Unite, a creat un mare scandal.

Autoritatile spun ca Sorina se afla pe lista copiilor greu adoptabili.

Un astfel de copil a adoptat si cuplul format din Dana Nalbaru si Dragos Bucur. Desi aveau doi copii biologici, acestia s-au decis in 2017 sa infieze o fetita de etnie roma.

Dragos Bucur a explicat in cadrul emisiunii "In fata ta", de la Digi24, ca a ramas perplex in urma intalnirilor de grup ce au precedat adoptia.

"In timpul procesului de adoptie, sunt intalniri de grup. Din 12 familii, 11 nu voiau sa auda de un copil de etnie roma, au scris pe hartie nu vrem copil de etnie roma. (…)Cei care spun ca e complicat sunt cei care au niste cerințe greu de indeplinit. Ei vin si scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albastri, de sex feminin, intre 6 luni si un an si doua luni, nascut in zodia Leu, din tata intelectual, mama studenta, nascut in Muntenia. Evident ca e greu asa," a spus Dragos Bucur.

"Nu sunt rasista"

Dana Nalbaru a marturisit ca ei au accesat direct lista cu copiii pe care nu ii dorea nimeni. Si asa au ales-o pe Roxana.

"Eu nu sunt rasista, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Am incredere ca impreuna cu Dragos o sa reusim sa o pregatim pentru viata. Ne-am dorit sa facem un bine real. Am simtit nevoia sa salvez viata cuiva, oricat de lipsit de modestie suna lucrul asta", spunea Dana Nalbaru, dupa ce micuta Roxana a devenit un membru al familiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dragos bucur Dana nalbaru copii

Articole recomandate

Citeste si despre