Teama uriasa pe care au avut-o Dragos Bucur si Dana Nalbaru cand au adoptat-o pe Roxana India

/ / Modificat: 2023-12-06
Teama uriasa pe care au avut-o Dragos Bucur si Dana Nalbaru cand au adoptat-o pe Roxana India

Dragos Bucur a fost invitat recent la podcastul moderat de Catalin Maruta unde a vorbit deschis despre decizia de a infia un copil. Prezentatorul de la "Visuri la cheie" a marturisit ca el si sotia lui Dana Nalbaru au avut cateva temeri atunci cand au decis sa o adopte pe Roxana India.

Cei doi sunt casatoriti de mai bine de 18 ani si au impreuna 3 copii: pe Sofia, care implineste anul viitor 17 ani, pe Kadri, care are 7 ani, si pe Roxana India, fetita lor adoptata, in varsta de 11 ani. 

„Roxana avea 5 ani cand a venit la noi, deci a constientizat totul”

Roxana India a venit in familie pe cand avea 5 ani. S-a adaptat usor in noul camin, unde a fost primita cu multa dragoste. Dana Nalbaru si Dragos Bucur nu i-au ascuns micutei faptul ca a fost adoptata. 

„E foarte complicat sa vorbesti despre astfel de decizii, pentru ca sunt niste decizii atat de nuantate incat e greu sa le spui in cuvinte. E un tavalug de emotii, niste decizii de moment, de schimb de priviri… I-am spus ca este adoptata, desigur. Roxana avea 5 ani cand a venit la noi, deci a constientizat totul”, a explicat prezentatorul in podcast.

In ceea ce priveste temerile, Dragos Bucur a marturisit ca acestea au existat, insa si-au asumat alegerea facuta si au fost pregatiti sa ii schimbe viata micutei. Si au reusit, caci Roxana a evoluat frumos si este un copil bun, empatic si foarte intelegator. 

„Astea sunt niste temeri absolut reale si este firesc sa le ei. Mai ales ca nu intotdeauna se termina bine. Stiu si astfel de povesti… Gandeste-te ca cei mai multi dintre copiii infiati sunt copii abuzati! Gandeste-te ca ei sunt deja formati la 5-6 ani, tu trebuie sa le indrepti drumul, nu stii ce ai de facut, e un drum foarte alunecos. Da, temerile sunt reale si justificate. Nu ii cunosc parintii, nu stiu cine sunt”, a dezvaluit Dragos Bucur, potrivit playtech.ro.

  • Surse: playtech.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana nalbaru Dana nalbaru copii Dragos bucur

Articole recomandate

Citeste si despre