Dragos Bucur, concluzia dupa trei ani in care a decis sa-si retraga fiica de la scoala

/ / Modificat: 2019-08-29
Dragos Bucur, concluzia dupa trei ani in care a decis sa-si retraga fiica de la scoala

In urma cu trei ani, Dana Nalbaru si Dragos Bucur au decis sa-si retraga fiica in varsta de noua ani din invatamantul de stat in favoarea sistemului homeschooling.

La vremea respectiva, mutarea a starnit multe polemici, cuplul fiind aspru criticat pentru aceasta hotarare.

"Am ales ca ea sa invete in sistem homeschooling despre lucrurile care ii plac si fara constrangeri, fara competitii impuse, fara note sau calificative," spunea Dana Nalbaru in urma cu trei ani.

Dragos Bucur a marturisit, nu fara ezitari, care sunt urmarile si cum a evoluat fiica lui, Sofia, dupa trei ani in care invata acasa.

"Acum ce fac, ma apuc sa dau iar apa la moara? Fiecare familie isi vede de viata ei, fiecare homeschooler cu experienta personala. Pentru noi functioneaza in continuare bine si cred ca Sofia s-a dezvoltat foarte frumos," a declarat actorul pentru viva.ro.

"Experientele mele cu ea s-au modificat"

Daca unii tati isi fac griji pentru fiicele lor adolescente, Dragos Bucur nu este deloc speriat de acesta noua etapa din viata Sofiei.

"E firesc, trebuie sa te bucure. Copilul creste, evolueaza. Din fericire, treaba asta cu adolescenta vine cu o maturizare a gandirii, o acumulare de cunostinte, niste experiente care vin pas cu pas. Pe mine ma bucura. Evident, imi pare rau ca nu o sa ramana bebelus toata viata. Dar experientele mele cu ea s-au modificat. Asta imi place, fac cu ea lucruri pe care pana acum doi ani nu puteam sa le fac. Acum facem lucruri cot la cot, inclusiv profesional," a marturisit Dragos Bucur.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dragos bucur Homeschooling

Articole recomandate

Citeste si despre