Fiul Danei Nalbaru a trecut printr-o operatie dificila: „Am crezut ca o sa-l pierdem”. Cum a ajutat-o credinta

/ / Modificat: 2023-04-19
Fiul Danei Nalbaru a trecut printr-o operatie dificila: „Am crezut ca o sa-l pierdem”. Cum a ajutat-o credinta

Dana Nalbaru s-a retras, in urma cu ceva ani, din viata publica si s-a dedicat trup si suflet familiei. In prezent, artista si sotul ei, Dragos Bucur, au impreuna 3 copii de a caror educatie se ocupa. Recent, fosta membra a trupei Hi-Q a dat un interviu despre viata ei din prezent si a vorbit si despre copiii sai.

Dana Nalbaru a ales, in urma cu mai multi ani, calea credintei si s-a pocait. In urma cu un an, fiul ei, Kadri, a avut grave probleme de sanatate, iar artista s-a rugat intens pentru ca micutul sa depaseasca cu bine interventia chirurgicala la care a fost supus.

„Cand baietelul meu s-a imbolnavit, anul trecut, in ianuarie, si a trecut printr-o operatie destul de grea, am trecut printr-un moment in care am crezut ca o sa-l pierdem. Nu am fost disperata, am avut cu adevarat credinta ca lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi si m-am rugat. Si am stiut ca el va fi bine, pentru ca atunci Domnul a vorbit. Una este sa crezi si alta este sa te increzi in Dumnezeu”, a marturisit Dana Nalbaru, in podcastul lui Mihai Morar.

„Nu-i oblig sa faca nimic”

Cei doi artisti au ales sa isi creasca copiii dupa propriile reguli. Sofia, Kadri si Roxana, cei trei copii ai lor, sunt crescuti in spiritul unor valori precum dragostea, empatia si libertatea, dupa cum a marturisit tot artista.

„Nu-i oblig pe copiii mei sa faca nimic. Copiii mei nu au fost obligati nici sa mearga la scoala. Ei invata liber. Nu oblig pe nimeni sa creada ce cred eu sau sa faca ce fac eu. Sper ca doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva in viata lor ca sa fie la fel de linistiti. Mi-as dori ca toata lumea sa inteleaga ce am inteles eu”, a mai spus artista.

Sofia si Kadri sunt copiii naturali ai cuplului, iar Roxana este fetita pe care cei doi au adoptat-o. Baiatul Danei si al lui Dragos Bucur este un copil supradotat, iar cei doi au ales ca el sa invete acasa, fiind mult mai avansat decat ceilalti copii de varsta lui.

„Baietelul meu este deosebit. Sunt fericita ca mi l-a dat Dumnezeu si invat mereu lucruri de la el. Toti copiii mei sunt diferiti, Sofia, Roxana, Kadri. Fiecare are ceva special, dar Kadri, fiind atat de inteligent, este o provocare. Mereu vrea sa invete ceva nou si atunci ne provoaca si pe mine, si pe Dragos. Stie fizica, chimie. E un copil tare de tot”, a mai spus sotia lui Dragos Bucur.

La 7 ani, Kadri stie fizica si chimie, are sute de carti citite si se pregateste deja pentru admiterea la facultate, dupa cum a marturisit mama lui. Si el a mostenit dragostea pentru Dumnezeu de la mama sa si se roaga impreuna cu ea.

„Copiii mei, cel putin baietelul meu, se roaga alaturi de mine in fiecare seara. A fost decizia lui. Niciodata nu i-am spus sa faca ceva. A vazut la mine si a venit langa mine. Se roaga in gand asa cum stie el si imi pune intrebari cand vrea sa stie ceva”, a completat Dana Nalbaru.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana nalbaru Dana nalbaru copii Fiica dana nalbaru

Articole recomandate

Citeste si despre