De ce se cearta Laura Cosoi si Cosmin Curticapean in fata fetitelor: „Dincolo de faptul ca sunt expuse la o cearta intre parinti, ele invata...”

/ / Modificat: 2024-04-16
De ce se cearta Laura Cosoi si Cosmin Curticapean in fata fetitelor: „Dincolo de faptul ca sunt expuse la o cearta intre parinti, ele invata...”

In timp ce unii parinti se feresc sa poarte discutii in contradictoriu de fata cu copiii lor, altii nu au nicio problema in a-si lasa micutii sa asiste la micile dispute. Printre acestia din urma se numara si Laura Cosoi si Cosmin Curticapean. Recent, actrita a marturisit ca ea si sotul ei nu se sfiesc sa aiba discutii in contradictoriu in fata fiicelor lor. Cei doi considera ca lasandu-le pe micute sa asiste la astfel de momente, le invata niste lectii extrem de importante.

Mai exact, Laura Cosoi vrea ca cele trei fete sa invete cat de importanta este impacarea, dar si sa ajunga de fiecare data la un numitor comun.

„Cred ca este normal si chiar sanatos sa existe si pareri contradictorii intr-o familie, dar, dincolo de acest aspect, in lucrurile cele mai importante care vizeaza familia noastra, atat eu, cat si Cosmin suntem pe aceeasi lungime de unda, si asta cred ca este o lectie foarte importanta, in primul rand, pentru copii. Dincolo de acest aspect, noi ne mai si certam de fata cu copiii, bineinteles ca nu ne referim aici la conflicte mari, ci la un soi de contrazicere sau mici conflicte, pentru ca mi se pare importanta lectia impacarii si, dincolo de faptul ca sunt expuse la o cearta intre parinti, ele invata ca ne iubim in orice context”, a marturisit Laura Cosoi, pentru VIVA!.

Laura si Cosmin au stiut inca de la inceput ca isi doresc o familie numeroasa. Pe langa cele trei fetite, acestia mai asteapta inca un copil. Chiar daca acum nu se mai pun pe primul loc, copiii lor le umplu inima de bucurie in fiecare zi, marturiseste Laura Cosoi.

„Daca te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, stii ca tu si partenerul tau nu veti mai avea timp la fel de mult pentru voi, ca si cuplu, iar asta ne-am asumat din clipa in care am stiut ca vom avea o familie mare, cu multi copii. Ei bine, in momentul asta, suntem constienti de faptul ca nu noi suntem pe primul loc, dar la fel de bine stiu ca va veni o perioada in care ne vom dedica si noua mai mult timp, pentru ca e foarte important sa ai grija si de viata de cuplu!”, spune actrita.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cearta Parinti Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre