Laura Cosoi si sora sa si-au luat adio de la casa parinteasca: „Am lasat in urma casa in care am crescut...”

/ / Modificat: 2024-01-21
Laura Cosoi si sora sa si-au luat adio de la casa parinteasca: „Am lasat in urma casa in care am crescut...”

Ultimii trei ani nu au fost deloc usori pentru Laura Cosoi si sora ei, Alina Maria, care au trait drama dupa drama. In primavara anului 2021, cele doua si-au pierdut tatal, iar la finalul anului trecut, au ramas si fara mama.

Cele doua surori au lasat in urma casa parinteasca din satul Sorogari, judetul Iasi, in care au copilarit. Cu un amalgam de trairi si amintiri si cu gandul ca parintii le vegheaza de sus, actrita si sora acesteia si-au luat adio de la locurile in care au crescut.

„Am lasat in urma Sorogarii, casa in care am crescut, nucul si izvorul, povestile, masuta pe care am scris prima oara, pianul care ne acompania mesele de duminica, saniuta cu care ne plimba tata, cutiile cu fotografii, ceasca de cafea, casetele video, pantofii de dans ai mamei…amintirile din copilarie”, a scris Laura Cosoi, pe retelele de socializare.

Ce a descoperit Laura Cosoi in biblioteca din casa parinteasca

La o luna de la moartea mamei sale, Laura Cosoi inca trece prin momente dureroase. Intoarsa in casa parinteasca, actrita a facut o descoperire sfasietoare in biblioteca mamei sale. A fost un moment sfasietor pentru Laura si a tinut sa impartaseasca emotia ei cu urmatorii de pe retelele de socializare. 

CITESTE SI: Laura Cosoi, gest sfasietor in ziua in care mama ei ar fi implinit 83 de ani: „Ultima cafea acasa la mama...”

Intr-una dintre cartile din biblioteca Ligia Cosoi pastra o fotografie surprinsa cu ani in urma la Muzeul Antipa, pe care l-au vizitat cu ocazia aniversarii de un an a Ritei, fiica Laurei.

„Ziua Ritei, 1 an, la muzeul Antipa, cand ne gandeam ca va fi o vizita relaxanta, dar ea a inceput sa mearga si sa descopere lumea. Eram deja epuizata spre final! Mama mi-a facut poza.

Si am gasit-o printre carti. Era printre momentele ei preferate”, a povestit celebra actrita despre darul primit de la mama sa chiar si dupa moartea acesteia.

Laura Cosoi asteapta al patrulea copil 

Desi trece prin momente sfasietoare, Laura Cosoi are si un motiv de bucurie. In curand, ea va aduce pe lume pe cel de-al patrulea copil. 

CITESTE SI: Laura Cosoi, insarcinata pentru a patra oara, la 42 de ani. Prima imagine cu burtica: "Miracolul vietii"

Laura Cosoi avea o relatie extraordinara cu mama ei si de multe ori vorbea despre sustinerea pe care o avea din partea acesteia.

 „Eu intotdeauna am avut o relatie buna cu mama. Mai putin atunci cand m-am lasat de dans sportiv. Nu stiu daca neaparat s-a schimbat foarte mult, nu stiu daca ea ma vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat.

Sigur nu si-a imaginat deloc aceasta viata cu mine in calitate de mama. Asa mi-a spus, ca nu si-a imaginat ca o sa am trei fetite, trei copii. Dar pot spune ca e foarte multumita ca, in continuare, imi exercit meseria”, spunea actrita. 

  • Foto: Facebook, Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi Laura cosoi mama

Articole recomandate

Citeste si despre