Sotul Laurei Cosoi a luat fetitele si a plecat de acasa: "Cand m-am intors, casa era goala... Un balsam"

/ / Modificat: 2024-01-31
Sotul Laurei Cosoi a luat fetitele si a plecat de acasa:

 

Laura Cosoi traverseaza o perioada foarte incarcata. Vedeta este insarcinata cu cel de-al patrulea copil, iar de curand a trecut printr-o viroza de sezon, care i-a dat batai de cap.

Actrita a marturisit ca i-a fost foarte greu sa gestioneze toate lucrurile pe care le avea de facut, insa a avut parte de un ajutor nesperat din partea sotului.

In timp ce graviduta Laura Cosoi era racita, sotul ei, Cosmin Curticapean, a decis sa ii dea o pauza, pentru a avea timp sa se odihneasca si sa se refaca.

Barbatul le-a luat pe cele trei fiice ale lui si ale Laurei si a plecat impreuna cu ele la ski.

Actrita a marturisit, pe retelele de socializare, ca a profitat din plin de pauza pe care i-a oferit-o sotul ei si ca s-a relaxat cum nu o mai facuse de ani de zile, mai exact dinainte de a fi mama.

"Ma lupt de o saptamana cu raceala care nu imi da pace si tare greu mi-a fost zilele astea sa gestionez filmarile, repetitiile, chiar si copiii… De ieri insa, Cosmin a plecat cu fetitele la ski, motiv pentru care aseara, cand m-am intors, casa era goala. Nu imi amintesc sa fi trait asta de 5 ani incoace. M-am demachiat si m-am cuibarit cu un ceai in brate in fata televizorului. Ma luase somnul la un moment dat, dar m-am incapatanat sa mai vad vreo 2 episoade din True Detective.

In fine, am dormit bustean pana azi la 10… eu credeam ca este 7. Mi-am baut cafeaua, am mancat o felie de cozonac si iar m-am cuibarit in canapea. Dupa pranz am pornit spre teatru. Acum sunt acasa. Pot spune ca a fost o seara frumoasa. Si mai pot spune ca oricat de mult imi place haosul minunat din viata mea, astea doua zile au venit ca un balsam", a scris Laura Cosoi pe retelele de socializare.

FOTO: Facebook 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre