Laura Cosoi ia o pauza de la cariera, cu cateva luni inainte de a naste. Cand planuieste sa revina pe scena

/ / Modificat: 2024-03-29
Laura Cosoi ia o pauza de la cariera, cu cateva luni inainte de a naste. Cand planuieste sa revina pe scena

 

Chiar daca mai are cateva luni bune pana cand devine mama pentru a patra oara, Laura Cosoi a decis sa isi puna cariera pe pauza si sa profite de perioada care i-a mai ramas pana la nastere. 

Laura Cosoi intra in concediu prenatal

Cu cateva luni inainte de nastere, Laura Cosoi a decis sa ia o pauza de la lumina reflectoarelor. Burtica vedetei este din ce in ce mai vizibila, astfel ca viitoarea mamica a pus pe pauza proiectele de la teatru, dar si pe cele din televiziune, pana dupa nastere. Laura Cosoi prezinta o emisiune despre vacante, la Antena Stars, pe care a inregistrat-o inainte de retragere. A fost ultimul proiect media al sau, inainte de nasterea celui de-al patrulea copil. 

"In acest rol voi fi, cumva, pentru ultima oara in seara asta, pentru ca incepe sa se vada sarcina. Voi naste in vara, evident ca voi face o pauza pana la toamna, atunci cand voi reveni. Nu renunt, pur si simplu imi iau avans si as vrea foarte mult ca in luna iunie si iulie sa am un pic de pauza", a spus actrita la Antena Stars.

Cand urmeaza sa nasca

Laura Cosoi si-a anunta sarcina la inceputul acestui an, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani. Actrita si sotul ei urmeaza sa isi cunoasca cel de-al patrulea copil vara aceasta, iar pana in toamna mamica planuieste sa stea departe de scena si de televiziune si sa se ocupe de bebelus. Chiar daca a aflat deja ce sex are viitorul ei copil, actrita nu a dorit sa dezvaluie pana acum daca asteapta un baietel sau o fetita. 

Mai mult, nici cele trei fetite ale sale nu stiu inca daca vor avea un fratior sau o surioara, dupa cum a povestit recent Laura Cosoi. Vedeta a spus ca a stiut de mult timp ca va avea inca un copil, mai exact de cand a nascut-o pe cea de-a treia fetita a ei. Atunci l-a visat si pe al patrulea copil si a visat si ce nume ii va pune, dupa cum a povestit tot ea. 

"Nu am spus numele fetelor niciodata inainte sa nasc si nici acum nu s-ar intampla lucrul acesta, plus ca nu am spus ce sex e copilul. Fetele mele sunt incantate ca va mai fi cineva in casa noastra", a mai spus Laura.

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi mama Laura cosoi copil Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre