De ce nu vrea Adelina Pestritu sa spuna daca isi alapteaza fetita

/ / Modificat: 2018-10-04
De ce nu vrea Adelina Pestritu sa spuna daca isi alapteaza fetita

Adelina Pestritu este una dintre cele mai proaspete mamici din showbiz-ul romanesc. Vedeta a devenit mamica la inceputul lunii august, atunci cand a adus pe lume o superba fetita, pe care a botezat-o Zenaida Maria.

Inca de cand a adus-o pe lume pe micuta Zeny, Adelina a fost intrebata in nenumarate randuri daca isi alapteaza sau nu bebelusul. Curiozitatea a fost si mai mare odata ce vedeta a dezvaluit in urma cu cateva saptamani ca, pentru a ajunge la silueta de dinainte, tine o dieta destul de drastica pentru o femeie care ar trebui sa alapteze.

Pe langa problema alaptarii, Adelina a fost aspru judecata si in momentul in care a nascut, fiindca a recurs la o operatie de cezariana.

Ei bine, pentru a raspunde la toate intrebarile despre alaptare si la speculatiile legate de motivele pentru care a ales sa nasca prin cezariana, Adelina Pestritu a vorbit pe blogul ei despre problemele pe care le intampinat in timpul nasterii, dar si dupa ce a adus-o pe lume pe Zenaida Maria.

"Comentariile negative ma intristeaza putin, pentru ca oamenii isi formeaza niste prejudecati si au niste standarde pe care, daca eu nu le ating, ei se comporta de parca ar fi gresit. As vrea ca oamenii sa inteleaga ca, o mama, isi ingrijeste puiul asa cum crede ea ca este cel mai bine. Primesc tot felul de comentarii, alaptezi, nu alaptezi, ai nascut prin cezariana, nu natural. Ei bine, daca este un lucru pe care sunt inraita, acesta este! Poate nu te tine bazinul sa nasti natural, poate starea ta de sanatate nu este indeajuns de buna, poate copilul este pozitionat intr-un mod nefavorabil. Doctorul tau este cel care te va sfatui cel mai bine astfel ca si tu, si copilul tau sa treceti cu bine peste acest moment.", a marturisit Adelina.

"In aceeasi idee, mi se pare o prostie ca oamenii sa certe mamele ca nu isi alapteaza copiii, poate nu au lapte, poate nu pot sa suporte durerile. Eu am decis sa nu vorbesc public despre aceste subiecte si deciziile pe care le iau, pentru ca ele apartin fiecarei mame. Nu am dreptul sa le spun mamicilor cum sa isi creasca si hraneasca copiii. Ele sunt cele care stiu cel mai bine ce trebuie sa faca. M-ati intrebat de foarte multe ori daca am suferit de depresie post-natala si, daca da, cum am reusit sa trec prin asta. Va marturisesc ca este un subiect la auzul caruia mi se face pielea de gaina. Din punctul meu de vedere, acum descopar si cunosc tot felul de stari. Nu am descoperit focul, nu sunt in masura sa dau sfaturi. Singurul lucru pe care as putea sa il recomand mamicilor este sa aiba in continuare grija de ele", a scris Adelina Pestritu pe blogul sau personal.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre