Cristina Herea este insarcinata: Am avut trei luni cu probleme. Ce probleme a avut in primul trimestru

/ / Modificat: 2021-05-26
Cristina Herea este insarcinata: Am avut trei luni cu probleme. Ce probleme a avut in primul trimestru

 

Prezentatoarea TV Cristina Herea trece prin momente minunate. Realizatoarea TV a anuntat ca este insarcinata  si la sfarsitul lunii noiembrie va aduce pe lume primul sau copil. 

Cristina a marturisit ca este foarte fericita si ca astepta de mult timp aceasta bucurie. Iata ca minunea a venit la un an de la casatoria vedetei cu Mihai Benga. Prezentatoarea TV a declarat ca sarcina decurge bine, insa s-a confruntat cu stari de rau in primele trei luni de sarcina. 

„Sunt in 14 saptamani de sarcina. Nu pot spune ca a fost usoara toata aceasta perioada, de cand am aflat ca sunt gravida. Am avut trei luni cu probleme, dar cu ajutorul lui Mihai, reusesc sa raman optimista ca totul va decurge bine. Sunt foarte norocoasa ca il am alaturi si ma sprijina neconditionat', a declarat Cristina Herea pentru romaniatv.net.

Cand va dezvalui sexul bebelusului 

Cristina Herea si sotul sau Mihai Benga sunt foarte fericiti si abia asteapta sa vina pe lume bebelusul. Vedeta a marturisit ca in luna iunie va organiza o petrecere, eveniment la care va anunta si sexul bebelusului. De asemenea, banii pe care ii va strange la aceasta petrecere vor fi donati pentru copiii abandonati la nastere. 

„In urma cu un an, eu si Mihai ne-am cunoscut in cadrul celei mai mari actiuni umanitare pentru bucuresteni, pe care Mihai a sustinut-o. Ne dorim sa continuam drumul nostru in viata la fel, astfel marcam vestea venirii bebelusului cu o petrecere, in care invitatii sa aduca produse pentru copiii abandonati la nastere intr-un spital din Bucuresti. Vom dona toate produsele primite!', a mai marturisit Cristina Herea.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedeta Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre