Claudia Patrascanu, explicatii despre sumele de bani cerute la partaj pentru intretinerea copiilor

/ / Modificat: 2021-01-26
Claudia Patrascanu, explicatii despre sumele de bani cerute la partaj pentru intretinerea copiilor

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau sunt in plin proces de divort. O separare care se desfasoara in termeni deloc amiabili, tinand cont ca in ultimele luni cei doi au facut declaratii scandaloase despre cele petrecute intre ei in timpul mariajului. 

Claudia l-a acuzat pe Gabi Badalau ca in timpul casniciei i-ar fi fost infidel, ba chiar ar fi cheltuit sume de bani uriase cu amantele. Tocmai din acest motiv, ea ar fi cerut o suma mare de bani la partaj, pentru intretinerea copiilor

Astfel, Claudia i-ar fi solicitat lui Gabi Badalau o casa pe un teren in Corbeanca, o masina si 10.000 de euro lunar pentru cei doi copii pe care ii au impreuna, potrivit unor documente prezentate de afacerist. Solista sustine ca a discutat despre mediere cu afaceristul si el ar fi fost de acord sa gaseasca o casa pentru copii si sa se intereseze de cele mai bune scoli pentru fiii lui. 

"Dupa ce am vazut toate cheltuielile facute cu amantele lui, normal ca am cerut si eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasa si fabuloasa, pe care sotul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am inteles amandoi la mediere. M-a pus sa ma interesez la Cambridge pentru copii si sa gasesc o casa pentru copii. Cand am gasit scoala, casa, el s-a retras”, i-a povestit Claudia Patrascanu lui Dan Capatos.

Parintii lui Gabi Badalau nu ar fi fost de acord cu solicitarile facute de Claudia

 „Parintii lui nu au vrut! Mama lui i-a zis intr-un mesaj: nu vreau sa-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca sa ma discrediteze ca eu cer bani! Acum va stabili instanta! Pentru amanta a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Parintii lui nu au vrut sa dea banii, iar domnul Badalau senior stia de amanta fiului lui, pentru ca a cunoscut-o la el in birou. Gabi le-a zis parintilor lui ca el se arunca de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu imi doresc nici un divort amiabil, ce imi va da instanta, aia va fi. Acum el imi pune lunar niste bani in cont, cat vrea el!', a mai declarat Claudia Patrascanu la Xtra Night Show de pe Antena Stars.

In presa au aparut informatii potrivit carora mama Claudiei ar fi fost platita sa stea cu nepotii. Artista a tinut sa dea explicatii si asupra acestui subiect. 

"Mama mea a fost langa noi de cand s-a nascut Gabriel. Mama lui a zis ca ea nu stie, nu se ocupa de copii. Mama facea naveta la primul copil ca sa vina sa ne ajute. Mama avea atunci trei joburi pe litoral, avea 4500 de lei pe luna. Eu la al doilea copil nu gaseam bone, menajere, ca nu voiau sa le faca carte de munca. Gabi a zis ca mama sa-si lase servicul sa vina. Mama a zis ca nu lasa serviciul si Gabi a zis veniti ca va ajutam. Eu i-am dat banii mamei cu mana mea. Mi se pare rautate", a mai spus Claudia la Antena Stars.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bani copii Pensie de intretinere

Articole recomandate

Citeste si despre