Claudia Patrascanu, nemultumita de pensia alimentara pe care o primeste de la Gabi Badalau: "Daca tu poti sa traiesti cu atat…"

/ / Modificat: 2024-02-09
Claudia Patrascanu, nemultumita de pensia alimentara pe care o primeste de la Gabi Badalau:

 

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau sunt intr-un continuu scandal de cand s-au despartit. Cei doi au stat numai prin tribunale si si-au adus numai acuzatii dupa ce mariajul lor s-a incheiat. 

Artista sustine acum ca pensia alimentara pe care o plateste fostul sau sot pentru cei doi copii pe care ii au impreuna este una prea mica si uneori chiar intarzie cu plata pentru scoala privata a micutilor. 

Procesul de divort si custodie a durat cinci ani, insa, intr-un final, cei doi s-au separat legal si au stabilit custodie comuna, cu domiciliul stabil la Constanta, acolo unde locuieste Claudia Patrascanu. 

Pensia copiilor este de 300 de lei pe luna

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau sunt in scandal chiar si dupa ce au divortat. De data aceasta, cantareata s-a plans ca pensia alimentara pe care omul de afaceri le-o plateste copiilor lui e prea mica, intarzie chiar si cu plata la scoala privata la care micutii sunt inscrisi.

„Gabi nu imi da mie niciun ban. Pensia copiilor este de 300 de lei pe luna. Daca tu poti sa traiesti cu atat… Suntem singurii parinti care nu platim la timp la scoala, sunt sunata lunar. Am fost de acord cu scoala privata amandoi. Daca vrea, o plateste. Daca nu, asta e.”, a declarat Claudia Patrascanu, conform Spynews.

Imediat ce a auzit aceste acuzatii, Gabi Badalau a rabufnit si el si a explicat de ce nu ii ofera mai multi bani fostei sotii. 

„Acest personaj care vrea sa fie in atentie. Nu cad in jocul ei sa ii dau bani 6.000 de euro pe luna. Ea a cerut 6.000 de euro, sub forma de santaj, sa ne lase familia in pace.”, declarat Gabi Badalau tot pentru emisiunea „Xtra Night Show”. 

„Ea (n.r. – Claudia Patrascanu) nu stie sa vorbeasca altceva decat despre familia Badalau, de cand am divortat nu exista nicio aparitie a ei in care sa nu vorbeasca despre mine, lucru foarte simplu de verificat cu un search pe Google. Am terminat divortul si ea ar trebui sa fie fericita ca a scapat din aceasta familie malefica, ce a dat-o afara din casa, ii lua banii de pe concerte, o maltrata, o chinuia.”, a mai adaugat omul de afaceri.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pensie de intretinere Pensie alimentara

Articole recomandate

Citeste si despre