Ce o incurajeaza Connect-R pe fiica lui, Maya, sa faca in viata: „E identitatea ei”

/ / Modificat: 2023-06-01
Ce o incurajeaza Connect-R pe fiica lui, Maya, sa faca in viata: „E identitatea ei”

Dincolo de a fi artist, Connect-R este un tata mandru si implicat. Artistul si mama fetitei lui contribuie la cresterea si educatia Mayei, in varsta de 9 ani acum. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, cantaretul si Misha se consulta in ceea ce priveste deciziile pe care le iau pentru fiica lor. Chiar daca amandoi iubesc muzica si au facut o cariera din asta, nu o forteaza pe fetita lor sa aleaga acelasi domeniu.

Connect-R a povestit, intr-un interviu acordat recent, ca fetita lui este pasionata de muzica, dar ca nu o impinge de la spate catre acest domeniu, ci o lasa sa faca ce ii place, in ritmul ei.

Maya este eleva la o scoala de muzica, insa tatal ei nu insista sa o aduca alaturi de el pe scena sau la studio. Chiar daca au un proiect impreuna, il tin „la sertar” pana cand vor fi siguri ca suna perfect. Fetita lui Connect-R si a Mishei este pasionata de pian si compune muzica, dupa cum a spus tatal ei.

Chiar daca pe parcurs isi va pierde entuziasmul pentru muzica si se va indrepta catre altceva, cantaretul spune ca nu va avea nimic impotriva, din contra, o va sustine indiferent ce ar decide sa faca.

„Este eleva la George Enescu, studiaza pianul, compune, lucram, vine in studio. Nu ne grabim inca. Avem deja un proiect, dar nu-l lansam pana cand nu vom fi siguri ca este ceea ce trebuie. Suntem pretentiosi, ea la fel. E clar ca, cel putin pana acum, cred ca va urma treaba asta cu muzica. Daca isi va schimba directia nu este niciun fel de problema, noi o sustinem. E identitatea ei, viata ei”, a spus Connect-R, intr-un interviu pentru EGO.ro.

Artistul a mai spus ca o lasa sa evolueze in ritmul ei si ca nu o forteaza sa urce alaturi de el pe scena la concertele viitoare, daca ea nu isi doreste acest lucru. Maya, care acum are 9 ani si este in pragul adolescentei, nu mai este de acord ca parintii sa posteze fotografii cu ea in mediul online, dupa cum a povestit tot artistul, in acelasi interviu.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incurajare copii Sfaturi comportament copil

Articole recomandate

Citeste si despre