Cati copii au David si Victoria Beckham si cum arata acestia

/ / Modificat: 2023-10-16
Cati copii au David si Victoria Beckham si cum arata acestia

Documentarul „Beckham”, lansat de Netflix la inceptul lunii octombrie, l-au adus pe David Beckham din nou in atentia publicului roman, si nu numai. Mini-seria de 4 episoade, care prezinta traseul lui David Beckham (48 de ani) in fotbal, precum si detalii inedite din viata personala, a urcat rapid pe primul loc in TOP 10 al celor mai urmarite productii de pe Netflix, fiind extrem de popular si in Romania.

David Beckham este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai populari jucatori de fotbal din toate timpurile. Cu toate acestea, exista un alt titlu pe care fostul fotbalist il poarta cu mandrie si il ia foarte in serios: cel de tata.

Beckham, in varsta de 48 de ani, si sotia sa, Victoria, in varsta de 49 de ani, cunoscuta si ca Posh Spice din trupa Spice Girls, s-au casatorit in 1999 si sunt parintii a patru copii. Iata cum arata acestia!

Cati copii au David si Victoria Beckham

Cu varste cuprinse intre 12 si 24 de ani, copiii Beckham isi croiesc deja propriile drumuri in viata. Iata cati copii au David si Victoria Beckham si cum arata acestia:

Brooklyn Peltz Beckham (24 de ani)

david si brooklyn beckham

Brooklyn Joseph, fiul cel mare al sotilor Beckham, in varsta de 24 de ani, a fost botezat astfel pentru ca Victoria a aflat ca este insarcinata cu el in timp ce se afla la New York, in 1998. Pe langa parintii celebri, el are si un nas faimos: legendarul muzician Elton John.

Potrivit People, Brooklyn a jucat fotbal toata copilaria sa, inscriindu-se chiar in programul de dezvoltare al Arsenal FC, dar in cele din urma a decis ca nu vrea sa calce pe urmele tatalui sau. A inceput, in schimb, sa faca modelling, aparand in publicatii precum revista Man About Town, Vogue China si British Vogue - si a devenit pasionat de fotografie. A aprofundat aceasta pasiune la scoala, a exersat facand fotografii la prezentarile de moda ale mamei sale si chiar a fost ucenicul fatografului britanic David Sims. In 2018, Brooklyn a lansat un album foto intitulat „What I See”.

Acum, Brooklyn este un bucatar aspirant care are propria emisiune pe Facebook Watch „Cookin' with Brooklyn”.

„Mi-ar placea sa am propriul meu pub. Mi-ar placea sa am propriile mele sosuri, cutite, oale si tigai. Nu ca un bucatar-sef - cred ca inca mai am multe de invatat despre gastronomie”, a declarat el pentru Variety in 2022.

Brooklyn este casatorit cu Nicola Peltz, o actrita in varsta de 28 de ani si fiica miliardarului Nelson Peltz, fondatorul firmei de investitii Trian Fund Management. Cuplul si-a facut publica relatia in ianuarie 2020 si au facut nunta in aprilie 2022.

Romeo Beckham (21 de ani)

romeo si victoria beckham

In 2014, Beckham s-a alaturat academiei clubului Arsenal, dar a fost eliberat de contract in anul urmator. Dupa acest eveniment, Romeo spunea ca nu isi mai doreste sa urmeze o cariera in fotbal si a inceput sa se antreneze la tenis cu Andy Murray. In 2020, insa, Romeo Beckham a anuntat ca doreste sa se intoarca la fotbal dupa o absenta de cinci ani. Astfel, tatal sau a inlocuit terenul de tenis pe care il construise anterior langa casa familiei cu un teren de fotbal.

Romeo Beckham a debutat ca profesionist la prima echipa a lui Inter Miami in septembrie 2021, alaturi de fiul lui Phil Neville, Harvey. In 2022, el a imbracat tricoul echipei Inter Miami CF, club din MLS detinut in co-proprietate chiar de tatal sau. A marcat primul sau gol pe 14 februarie 2023, intr-un meci din Middlesex Senior Cup impotriva lui Wealdstone, marcand golul victoriei cu 3-2 in minutul 93.

Romeo a trecut, se pare, si de problemele de sanatate care il impiedicau sa obtina performante sportive. In 2006, David si Victoria au dezvaluit ca Romeo, pe atunci in varsta de 4 ani, a fost diagnosticat cu epilepsie, care provoaca crize si convulsii. Potrivit People, paparazzi au fost de acord sa nu-l fotografieze pe micul Romeo, deoarece bliturile aparatelor lor de fotografiat ar fi putut declansa convulsii.

Romeo are, in prezent, o relatie cu modelul Mia Regan. Cei doi formeaza un cuplu din 2019.

Cruz Beckham (18 ani)

david si cruz beckham

In timp ce Romeo si Brooklyn au testat terenul de fotbal, Cruz Beckham, acum in varsta de 18 ani, a calcat pe urmele Victoriei inca de la o varsta frageda, ca artist. El chiar si-a aratat miscarile de breakdance in timpul unui concert Spice Girls in noaptea dinaintea celei de-a treia aniversari a sa, in februarie 2008.

Cruz a lansat single-ul de debut „If Every Day Was Christmas” in 2016, pentru a ajuta la strangerea de fonduri pentru organizatia caritabila Make Some Noise de la Global. Potrivit People, el canta la chitara, mandolina si pian, iar acum lucreaza la propriile piese. 

El este, de asemenea, model, desi insista ca muzica va fi intotdeauna prioritatea sa.

Harper Beckham (12 ani)

david si harper beckham

Numele singurei fiice a lui David si a Victoriei, care s-a nascut in iulie 2011, are o semnificatie aparte. Potrivit The Guardian, „Harper” este o referire directa la Harper Lee, autoarea romanului „To Kill a Mockingbird” din 1960.

„Cartea preferata a Victoriei este „To Kill a Mockingbird”. Este o carte foarte puternica si patimasa”, a explicat David la scurt timp dupa nasterea lui Harper.

Intre timp, al doilea prenume al ei, „Seven”, simbolizeaza perfectiunea spirituala - cum ar fi cele sapte minuni ale lumii si cele sapte culori ale curcubeului - si este un numar norocos in multe culturi (ca sa nu mai vorbim de numarul de pe tricoul tatalui ei, pe care l-a purtat mult timp).

Potrivit People, sotii Beckham au incercat sa o tina pe Harper, in varsta de 12 ani, departe de lumina reflectoarelor cat mai mult posibil. De altfel, ea nu este inca prezenta pe retelele de socializare, precum fratii sai mai mari. Cu toate acestea, Posh si Becks impartasesc, pe retelele de socializare, o multime de fotografii cu fiica lor care se pare ca pana acum a incercat diverse activitati, inclusiv fotbal, echitatie si arte martiale. 

  • Surse: people.com, wikipedia.org, biography.com
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre