David Beckham, gestul fata de fiica sa si care i-a intrigat pe fani

/ / Modificat: 2018-11-28
David Beckham, gestul fata de fiica sa si care i-a intrigat pe fani

David Beckham este topit dupa fetita lui, in varsta de 7 ani, rasfatata familiei. Acesta nu rateaza nicio ocazie pentru a-i arata lui Harper Seven cat de mult o iubeste.

De data aceasta, Beckham a postat pe Instagram o fotografie cu el si Harper la patinaj, care i-a intrigat pe fanii sai din mediul virtual. In imagine apare fotbalistul care isi pupa fiica pe buze.

Fanii nu au ezitat sa-l critice si sa numeasca gestul sau "ciudat si nelalocul lui".

"Nu-mi pasa ce spun ceilalti despre faptul ca un tata isi pupa copilul pe buze, dar eu cred ca este complet gresit", sau "Este fiica ta. De ce o saruti pe buze? Acesta e un sarut pentru sotia ta", au fost cateva dintre comentariile internautilor.

View this post on Instagram

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Nov 26, 2018 at 1:35pm PST

Bineinteles ca au existat si destui sustinatori ai lui Beckham, care au luat gestul lui drept unul normal, o dovada de afectiune pentru fiica sa.

"Mintile bolnave creeaza ganduri bolnave. Ar trebui sa le fie rusine. Imi place aceasta poza! Tatal si fiica se iubesc si au parte de distractie impreuna. Nu poate fi mai bine de atat!" "Cine poate crede ca aceasta imagine este ofensatoare?! Este propria lui fiica, pentru numele Domnului!" sau "Ce dovada de iubire!" au fost mesajele de apreciere publicate de fanii familiei Beckham.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre