Copiii Victoriei si ai lui David Beckham au fost botezati. Cine au fost nasii celor doi

/ / Modificat: 2019-12-23
Copiii Victoriei si ai lui David Beckham au fost botezati. Cine au fost nasii celor doi

Mezinii familie Beckham, Cruz (14 ani), dar si fetita Harper Seven (8 ani) au primit pe data de 21 decembrie taina botezului, la Londra.

Ceremonia a avut loc in fata membrilor familiei si a celor mai apropiati prieteni. "Nu puteam sa fiu mai mandra de copiii mei. Multumesc familiei si nasilor minunati. Va iubim," a scris Victoria Beckham pe Instagram.

Eva Longoria si Marc Anthony au fost nasi

Printre cei patru nasi s-au numarat actrita Eva Longoria, prietena cu mama celor doi si cantaretul Marc Anthony.

"Ce onoare pentru mine sa fiu nasa celei mai dragute fetite din lume," a precizat la randul ei Eva Longoria printr-o postare pe Instagram.

Mama unui baietel de un an si jumatate, Eva Longoria a glumit pe seama calitatilor de baby-sitter ale lui Harper Seven si a spus despre Victoria ca este "prima persoana din lume de la care iau sfaturi." 

beckham

Pe lista invitaților de la petrecerea data la conacul din Cotswolds s-au aflat si Sir Elton John, nasul lui Brookyln si Romeo, dar si actrita Liv Tyler.

Victoria si David Beckham au aniversat anul acesta 20 de ani de casatorie si au impreuna patru copii, Brooklyn, Romeo, Cruz si Harper. "Prioritatea noastra sunt copiii si tot ce facem se invarte in jurul lor. Amandoi lucram foarte mult. Iubim ce facem din punct de vedere profesional,"  a spus Victoria in cadrul unei emisiuni in care a vorbit despre casnicia ei si copii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez

Articole recomandate

Citeste si despre