Cati bani a facut Liviu Varciu la botezul fiului sau. Suma este uriasa

/ / Modificat: 2021-09-20
Cati bani a facut Liviu Varciu la botezul fiului sau. Suma este uriasa

Liviu Varciu si Anda Calin si-au botezat baietelul in urma cu an, insa, pentru ca era in perioada de pandemiei si nu se puteau organiza petreceri, cei doi au decis sa celebreze evenimentul weekendul trecut alaturi de cei dragi la un restaurant de lux din Capitala. 

Printre invitații prezenți s-au numărat Marcel Pavel, Romică Țociu, Alina Pușcaș, Pepe, Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andreea Bănică și soțul său, Cătălin Măruță și mulți alții.

Atmosfera a fost intretinuta de Bella Santiago, Jean de la Craiova, dar si Liviu Varciu a urcat pe scena. Invitatii au fost foarte darnici si au pus in plic sume foarte mari de bani, astfel ca artistul a plecat acasa cu o suma uriasa de bani. Darul a pornit de la 300 de euro, iar suma finala, dupa ce a scazut toate cheltuielile, a ajuns la aproximativ 100.000 de euro. 

Liviu Varciu a avut si o reducere semnificativa la restaurant, in baza unui barter. Conform playtech.ro, artistul le-a lasat chelnerilor un procent de 10 la suta din cat ar fi trebuit sa achite. Pentru momentului tortului, Liviu Varciu si-a dorit un foc impresionant de artificii, pentru care ar fi platit in jur de 5000 de euro. 

Taguri Liviu Varciu

Articole recomandate

Citeste si despre